Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki plugin napisać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem, poszukuję jakiegoś wyzwania jeśli chodzi o napisanie jakiegoś pluginu :> Czekam na propozycje ;)

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

Autorski silnik, lepszy niż nasz. B)

Jemu chodzi o propozycje WYZWANIA, nie trolling...

Nowy plugin na wyspy do Minecraft.

Na priv mogę szczegóły.

No nie wiem, dla mnie IslandWorld jest wystarczający.

Może plugin na hash tagi? :3 Gdy gracz napisze #coś zapisuje taki hash tag do bazy danych wraz z datą i autorem. Komendy typu /toptags wyświetlające trendowe hash tagi dnia/tygodnia/miesiąca itd. Trendy zlicza z ilości takich tagów w bazie danych.

Dlaczego MPC popiera piractwo Minecrafta...

Do moderatora: Po co Ty to usuwasz??

Opublikowano

Plugin na klany pod pvp bez cuboidów lub dobrego castle moda.

Wypromuje twój serwer minecraft na mclista :)

* 1000 diamentów w niecałe 24h,

* Twoj serwer znajdzie sie na 1 stronie,

* Po wiecej informacji zapraszam na PW,

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Opublikowano

@UP, nie chodzi mi o edytowane gildie bo wiem, że można wyłączyć, ale zbędny kod zostanie.

To pierwsze bym jednak zostawił bo z napisaniem dużo roboty nie ma, ale cm lepszym wyborem by był (nie ma publicznego).

Wypromuje twój serwer minecraft na mclista :)

* 1000 diamentów w niecałe 24h,

* Twoj serwer znajdzie sie na 1 stronie,

* Po wiecej informacji zapraszam na PW,

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Opublikowano

plugin który sprawi że Bukkit stanie się wielowątkowy ;3 (da się :D)

No a tak coś z rzeczy co może potrwać mniej niż kilka lat...

To możesz na przykład naprawić wszystkie swoje memory leaks w pluginach.

Np w RevoGuilds

:)

Niby nie mam nic do tego co robisz, ale jednak te twojego uwielbienie do memory leaks i nieznajomości jak działa GC w javie, mnie straszy :/

A to tylko osłabia twój "profesjonalizm"

1438614356923701010629.png

Opublikowano

CastleMode piszę, tylko ogólnie jest problem bo muszę go przystosować pod czystego bukkita jak i bungee (bo nie kazdego stac na serwer z bungee).

Nowy plugin na wyspy do Minecraft.

Na priv mogę szczegóły.­

Wyspy mam napisane, lecz niestety nie na rynek publiczny ;)

Autorski silnik, lepszy niż nasz. B)

Starczy, że napiszę hello worlda i już będzie lepszy bo przynajmniej będzie działał i istniał! :O

plugin który sprawi że Bukkit stanie się wielowątkowy ;3 (da się :D)

No a tak coś z rzeczy co może potrwać mniej niż kilka lat...

To możesz na przykład naprawić wszystkie swoje memory leaks w pluginach.

Np w RevoGuilds

:)

Niby nie mam nic do tego co robisz, ale jednak te twojego uwielbienie do memory leaks i nieznajomości jak działa GC w javie, mnie straszy :/

A to tylko osłabia twój "profesjonalizm"

Revo jakoś nie chce mi się poprawiać. źle zabrałem się za ten projekt i popełniłem masę głupich błędów, wiec poprawienie tego zbytnio nie ma sensu ;c

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

Plugin anty-neo

Plugin na zarządzanie czatem

Plugin na działki

Opublikowano

­

Może plugin "SlownikOrtograficzny"?

Możesz trochę się pomęczyć i wyłapywać hasła z HTML ze strony http://sjp.pwn.pl/ ;)

Taki plugin na pewno przydałby się wielu serwerom! ;)

pisałbym.

Anty offtop:

To może ciekawą alternatywę dla MobAreny, ale z większym nastawieniem na support NMS, własnych mobów i innych tegesów.

Bo Autor MobAreny zawsze był przeciwny takiej zabawie :(

1438614356923701010629.png

Opublikowano

Jak bym umiał pisać pluginy i jakąś wiedze o javie to bym napisał dobry antycheat (fly/speed/fastbreak/nuker/speedmine/clicker/killaura/macro/ itp.).

Wiem, że jest nocheatplus, ale powiem szczerze, że trochę czasami daje lagi dlaczego? np. jest lag i nagle od laguje i taki spam poleci z wiadomości, że hohoho :3

I czasami są bugi, że jak gracz ma np. w gildii dziurę (tam na dole jest woda, żeby szybciej zejść do głównego holu) i spada i nagle go niby cofnie i padnie...

Wiem, że można zmniejszyć power (moc) ale czasami nie wykrywa cheatów.

Opublikowano

Tab ze wsparciem dla 1.8 + pobieranie np. topki z MYSQL (chodzi ze co kolwiek z mysql mozesz pobrac)

np.

variables:

- {top1}: no i tu cos z mysql zwiazane ;p

slots:

1. 'Top1 {top1}'

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...