Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GH] Opinia na temat gry.

anonim7777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cziterow w kazdej czesci jest sporo, zadna pod tym wzgledem sie nie wyroznia

ja bym kupywal mw3/bo2 ewentualnie starego cod4, chyba ze chcesz pograc w klasyke to ireapzz czeka (o ile jeszcze stoi)

­

Opublikowano

a cod mw2? co o tym myslisz w bo2 wiecej graczy? bo rozważam mw 2 troche tanszy 

wiem co do cziterow w kazdej grze są ale slyszalem ze w codach jest ich od ch...

Opublikowano

a w bo 2 szybko znajdzie? bedzie z kim pograc w razie w? 

w bo2 jeszcze takiej tragedii nie ma, ale na cudy nie licz, jak chcesz grac w starsze cody to przerzuc sie na konsole

4zzt3n.png

Opublikowano

no to mam mieszane uczucia nigdy w coda oprocz kampanii nie gralem i teraz nie wiem ktory kupic 

to nie jest konsola, ze gre znajdzie ci w 10 sekund i jest masa graczy

bo2 kupuj

4zzt3n.png

Opublikowano

Jak AW uważasz za gówno, to wątpię, żeby ci się podobał BO 2.To też jest futurystyczny cod.Może BO 1? Ilość graczy nie powala, ale raczej jest z kim grać.

Opublikowano

Jak AW uważasz za gówno, to wątpię, żeby ci się podobał BO 2.To też jest futurystyczny cod.Może BO 1? Ilość graczy nie powala, ale raczej jest z kim grać.

nikt nie gra w bo1, serwery sa puste, jedyny godny uwagi tam tryb to s&d

mw2 na cracku, mw3 kupuj lub bo2 albo niesmiertelnego coda 4

­

Opublikowano

Mi najwięcej frajdy sprawia granie w BO2. Tylko, że ja gram na konsoli gdzie od premiery gry tylko raz widziałem cziterów.

Jeśli miałbym stawiać tylko na kampanie, to bym poszedł w serię MW.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

nikt nie gra w bo1, serwery sa puste, jedyny godny uwagi tam tryb to s&d

mw2 na cracku, mw3 kupuj lub bo2 albo niesmiertelnego coda 4

Sam teraz gram i jest trochę ludzi.Można pograć FFA, TDM, Dominację nawet.Cod 4 jest teraz niegrywalny przez serwery typu 30 vs 30, chyba, że ktoś się masochistą i lubi padać sekundę po respawnie.Nie mówiąc już o tym, że punkbuster zakończył wsparcie dla coda 4.W MW3 przyjemnie się grało, tylko nie wiem jak z cheaterami i z ludzmi online.

Opublikowano

Sam teraz gram i jest trochę ludzi.Można pograć FFA, TDM, Dominację nawet.Cod 4 jest teraz niegrywalny przez serwery typu 30 vs 30, chyba, że ktoś się masochistą i lubi padać sekundę po respawnie.Nie mówiąc już o tym, że punkbuster zakończył wsparcie dla coda 4.W MW3 przyjemnie się grało, tylko nie wiem jak z cheaterami i z ludzmi online.

w mw3 cheaterow zawsze bylo pelno i nie sadze by cos sie zmienilo

cod4 imo grywalny bedzie zawsze dopoki beda ludzie

bo1 jes malo ludzi i to jest fakt, polskich serwerow moze 1 jest zapelniony, reszta swieci pustkami

­

Opublikowano

Jak względem kampanii i multiplayer to BO2

MW3 bardziej idzie do kampanii bo o graczach w tej grze szkoda słów.

Zabijesz mnie? Jesteś noobem

Zabiłem cie? Jestem PRO a ty i tak jesteś noobem

MW3 Logic :I

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...