Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Skrypty :D

Morino123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka jeśli to nie problem potrzebuję paru skryptów :

1.Anty paral - Jeśli ktoś na mnie użyje parala to użyje speed up.

2. Zaśmiecanie - chcę by bot rozrzucał gp o id 3031 w obszarze wookół mnie nwm na 2-3 kratki tylko by rzucało po 1

3.Auto Login - jak moja postać się wyloguje to automatycznie wejdzie na serwer i otworzy bp o id 2854 ( jeśli to będzie problem można zrobić osobny skrypt do bp )

4. Kai chakra - jak sie zaloguje to bot użyje kai chakra potem concentrate 2x i znów kai chakra

4.Free items - podnosi wszystko co znajduje się wokół mnie do mojego bp

5.Alarm - jeśli będę miał mniej niż 20 food albo kunai o id XXX włączy się alarm

5.Odpisywanie - jeśli ktoś napiszę do mnie jestes? to bot odpisze Tak , nie pisz.

Na internecie trudno jest mi znaleść jaki kolwiek skrypt a mam nadzieje , że tutaj zostanie mi udzielona pomoc :D dam like

Opublikowano

1. auto 200 if [$paralyzed == 1] say 'speed up'

2. użyj tego i sobie poprzerabiaj bo musisz się nauczyć auto 100 listas "Anti push enabled" | if [$itemcount.3031 >= 2] {dropitemsxyzamount $posx $posy $posz 3031 2 | wait 300} | if [$itemcount.3035 >= 2] {dropitemsxyzamount $posx $posy $posz 3035 2 | wait 300} | if [$itemcount.283 >= 1] {dropitems 283 | wait 300} | if [$itemcount.284 >= 1] {dropitems 284 | wait 300} | if [$itemcount.285 >= 1] {dropitems 285 | wait 300}

3. auto 1000 listas 'Anty-Kick' | if [$ss != 1] {if [$sstime != 0] set $ss 1} | if [$connected != 1 && $ss == 1] {wait (20 * 60 * 1000) | reconnect | wait 2000 | openbpitem | set $ss 0} | if [$connected != 1 && $ss != 1] {reconnect | wait 2000 | openbpitem}

nie chce mi się szukać reszty a tym bardziej pisac bo to wszystko jest w internecie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...