Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam dość postów o vodzie na tematach z Elsword'a EU.

Shecter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam prośbe do moderatorów, adminów czy kto tam się tym zajmuje. Bo wchodzę w zapytania jak zrobić to czy tamto(z zamiarem udzielenia pomocy), a tam w odpowiedziach : " idź graj na VoidEls, bo PL to za trudny i tylko czas będziesz tracić bo PL ssie" itp. itd. Ludzie jak nie potrafią grać na PL to niech się nie wypowiadają, warningi za takie posty powinny iść, zamiast odpowiedzieć normalnie i człowiekowi pomóc z tym z czym ma problem to tylko : "void". Bo Void prosty i dla podstawówki... ehh. Pozdrawiam graczy EU, nie pozdrawiam Void. Tyle ode mnie.

Edit: Jak można grać na serwie gdzie w 1-2 dni można wbić 70 lv? Jaki to ma sens. Ja rozumiem szybszy update zawartości gry itd. Ale granie na takim serwie dla mnie to bez sensu.  

Opublikowano

Jeśli przykładowo na temat "Jak rozdać skille na jednym pasku?" jest odpowiedź "Idź graj na Voidzie, tam masz drugi pasek za free." i nic więcej, to możesz zraportować post jako offtopic. 

Normalne wspominanie o Voidzie w tematach nie jest zabronione w przypadkach, gdy autor jasno nie określił swojego serwera.

PL jest bardziej pod hajs nastawiony, a ceny są tam w cholerę wysokie, dlatego ludzie wolą czerpać zabawę z gry (bo to jest najważniejsze) i grać na łatwiejszym serwerze. 

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...