Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ANTHA.TK [Easy]

XxErionxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grafika tragedia, strona tragedia, serwer pewnie też tragedia. Strona jest paskudna, darmowa domena - pewnie serwer stoi na VPS.. Nie zagram, jednak życze powodzenia.

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Grafika tragedia, strona tragedia, serwer pewnie też tragedia. Strona jest paskudna, darmowa domena - pewnie serwer stoi na VPS.. Nie zagram, jednak życze powodzenia.

lol przeciez strona nie stoi na domenie tylko dziala dzieki lokalnemu hostowaniu przez hamaka... tak samo i serwer. widze ze nawet nie przeczytales publikacji ani nic wiec sie nie wypowiadaj...

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

Dodaj skan na virustotal. Bo nie jestem pewny, czy Avast mi ruszy z odsieczą :D

nie graj kapciu xD

Aha ciebie totalnie ze tak powiem pierdolnelo? To jest serwer hamachi a ty mi tu k***a wyjezdzasz z "vps" ? Czy ty czlowieku dzial pomyliles? Wez czlowieku wyjdz z mpc i najlepiej nie wracaj :) Az ci dalem lajka bo szkoda mi sie zrobilo z lekka "cb"

lol przeciez strona nie stoi na domenie tylko dziala dzieki lokalnemu hostowaniu przez hamaka... tak samo i serwer. widze ze nawet nie przeczytales publikacji ani nic wiec sie nie wypowiadaj...

Jop :D

8999514546913221016689.png

Opublikowano

Z prezentacji nic nie można się dowiedzieć, strasznie uboga, fakt można wejść na serwer i zobaczyć samemu.. Ale co z tego, prezentacja to prezentacja  <_< Serwer działa? Dużo osób wgl tutaj gra?  :D 

Opublikowano

No Erion znowu Antha xD?

Zobaczymy, jak mi hamachi zadziała

może wkońcu na dedyka jakieś pliczki zrobisz :>

5e12664b40bb4455bc58e085dd6b49d0.0.gif

<3

Opublikowano

Serwer na hamachi nie "VPS" Serwer jest dobry jak na serwery hamachi. Erion ogarnia sprawe itp. Serwer powinien długo stać.

No Erion znowu Antha  xD?

Zobaczymy, jak mi hamachi zadziała

może wkońcu na dedyka jakieś pliczki zrobisz :>

Antha ale z tego co widze pare rzeczy zmienione :)

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Opublikowano

Nie polecam -.-

Gosciu wez mnie nie wkurwiaj wez i wyjdz akurat cos robilem a ty ss'a sobie jebnales tylko po to by napisac ze nie polecasz nie podoba sie to wypierdalaj a nie wstawiasz ss'a czegos co nawet nie wiesz co robilismy -.-

Mam zamiar zagrać, ale jak widze ten ss..

Erion dorób sieci, bo wszystkie są full -.-

Dorobione :D

8999514546913221016689.png

Opublikowano

serwer mogę polecić , erion wie co robi , ale niestety za mało ludzi więc mnie już tam nie ma  ciekawie się grało ale nie długo :D

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Gosciu wez mnie nie wkurwiaj wez i wyjdz akurat cos robilem a ty ss'a sobie jebnales tylko po to by napisac ze nie polecasz nie podoba sie to wypierdalaj a nie wstawiasz ss'a czegos co nawet nie wiesz co robilismy -.-

O proszę ;) Jaki przemiły właściciel :* Stała gadka Eriona "Pracuje nad dedykiem" czy coś w tym stylu :) Polecam ci wyjść na dwór znaleźć kolegów i zająć się czymś pożytecznym :* Powodzenia

67272060275559213939.jpg

Opublikowano

Nie tylko u Ciebie. Wbija na hamachi w godzinach nocnych + wcale nie wlacza serwera.

Zapraszam na stronę www.pajacyk.pl tak mało trzeba, a tak bardzo pomaga ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...