Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak postawić skrzynie obok siebie?

maniek1k1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zauważyłem dziwną ciemną skrzynie w jednym z magazów gracza na serverze pod wersje 1.7.10. Dodam że na serverze nie ma modów, a nie posiadam permissji aby sprawdzić pluginy.

Sprawdziłem na Minecraft wiki ale nie ma żadnej wzmianki o dodaniu nowej skrzyni. 

http://i.imgur.com/D2d2h3f.jpg

D2d2h3f.jpg

@edit 

Zapomniałem ze mam inne textury , tak wyglądają te skrzynie na standardowych texturach, ale jak te skrzynie są położone koło siebie? 

http://i.imgur.com/ilxJ8PH.png

ilxJ8PH.png

Opublikowano

Na tym TXT dobrze widac ktora to ktora, a na normalnych roznia sie tylko czerwona obwodka wokol zamka

Jakby normalne skrzynie byly kolo siebie to musialyby byc polozone WorldEditem i bylyby niewidzialne :)

Opublikowano

Jedna krzynia jest normalna skrzynia, a obok jest skrzynia pulapka (trap chest).

Normalna skrzynie i trapchesta mozna klasc obok siebie i w ten sposob wszystko jest zrobione tak jak na ss podanuch przez ciebie.

Z dzialania sa takie same, oprocz tego ze po otwarciu skrzyni pulapki obiekty obok jej sa zasilane redstawnem.

Jezeli chcesz, abym odpowiedzial na Twoj post to napisz @mrMIXKRIPL

Tu nic nie ma, nawet kropki

graphic.png

Opublikowano

Nie da sie

Nie da się a jednak jest -_-

@Topic

Raczej to nie trapchesty tylko postawione odwrotnie xD (nie do opisania )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...