Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rescuemt2[Hamachi][Pl]

Scare

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem bez sensu jest robic cos takiego ze siec za ilosc postow przeciez ilosc postow nie swiadczy o tym czy ktos jest niewyzytym dzieciakiem czy jest normalnym czlowiekiem...

sygnaturaj.png

33005.png

33610.png

28265.jpg

Wejdź i się zarejestruj, to tylko chwila...

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/

Opublikowano

UP troche swiadczy. Bo prawie każdy nupp ma max 100 postów.

Po co wogole tu piszecie ? Nie macie +100 postów trudno idzcie na inny priv.

Opublikowano

Słuchaj , równie dobrze mógłbyś wysłać reklamę serwera ludziom z 50+ na PW i było by tak samo. Nie rób bez sensownych reklam serwerów , które są dla "wybranych" ludzi.

Opublikowano

juz próbuje pisać a tu Użytkownik nie może otrzymywać żadnych nowych wiadomości

Edit: ok juz wysłałem

Opublikowano

HeaDShoT który to już twój serwer? czwarty? piąty? jednego nie potrafisz 7 dni utrzymać a za kolejne się bierzesz. Grałem na 2 twoich serwerach i co? na drugi dzień off:(

Opublikowano

legolas ten hmm 4?

GM mode on poszedl p o 3 minutach bo jakis neo wpisal shutdown to wylaczylem sam i juz nie odpalalem.

2 serrver dzialal 8 dni 3 dzialal chyba z 4 a 4 server wylaczylem po dniu bo pisali ze hujowy (bo nie dostali 85 lvla ) to wylaczylem.

Uwaga!

Jak zablokuje komendy /dc /kill itp to wtedy udostepnie sieci dla wszystkich!

Opublikowano

zdążyłem wejść pograłem sobie 10-20 sec i ktoś już musiał napisać kochana komendę 'shutdown'

...

Opublikowano

Ehh panowie... czy tak trudno zrozumieć, że niektórzy nie piszą tyle postów, bo nie chcą spamować? A teraz do sedna Jebac ciebie frajerze jebany Scare ty pedale wcześniej pisałem już, że zabierasz się do rzeczy, których nie potrafisz robic i robisz na odwal, jestes pojebany.

Dziękuję wszystkim użySZKODNIKOM, za to fajnie bylo z wami na forum a teraz czekam na bana pozdrooofka misie^^

Nie ma takich serverow. Koniec grania, dziękuję dobranoc.

"Modzi, takich jak wy to ja na klate przyjmuję." "Trzech modow na mnie jednego, takich to ja na śniadanie jem kurwiki."

Daj -, nie bądź cham.

Opublikowano

Shox napisał właśnie to co ja chciałem przekazać co z tego że osoba ma 50 postów nie da innym pograć tylko zachowa się jak neos i wpisze shutdown jak wchodzi tylko po to na serwa to jest idiotą koniec .

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego,

gdyby w telewizji zobaczyli by Justina Biebera chcącego popełnić samobójstwo,

9% wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"

Jeśli należysz do tego 1% nastolatków które wyłączyło by telewizor wklej to do swojej sygnatury ;)

Opublikowano

Nie będe juz robił chyba wogole servera z GM MODE ON bo to nie ma po co nawet.Jak takie ciule nie szanuja tego ze ktos im zrobił serva z GM MODE ON.

I jeszcze -- dawaja.

Wogole o co wam chodzi ludzie??

To sa moje zasady i huj wam do tego jak juz pisalem!! Wiec sie odpierdolic ;/

Opublikowano

Scare -- masz od noobów co nie mają +100 czy tam +50 i nie mogą sie pogodzic z tym że nie moga wbic i daja --

zbieram+

2h5qoeb.jpg

Akt. 21.11.2010 o godz. 01:07

zbieram +

Opublikowano

Nawet fajna zecz z tymi postami

923355450.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...