Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bład gry

Kamelos66

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , mam problem z CS GO ... Opiszę to miej więcej ;P . Kilka dni temu zakupiłem i pobrałem CS Go . Pograłem po południu kilkanaście rund i wyszedłem na chwilę z cs'a , potem chciałem zagrać i ... ładuję się mapa wszystko ok i już jest koniec ładowania i dupa , robi się ekran ciemny i musze użyć menedżera zadań aby wyłączyć go bo pisze że brak odpowiedzi , następnie wyskakuje csgo.exe przestał działać coś w tym stylu ;P . Kilka godzin później chciałem coś sprawdzić mianowicie włączyłem cs'a w oknie i robiłem tak jak wcześniej i znowu ekran zrobił się czarny i zobaczyłem komunikat "sterowniki ekranu straciły sprawność , ale odzyskały sprawność" może coś mam ze sterownikami ?? Pod wieczór usunąłem cs'a i pobrałem na nowo i też na początku działał i znowu zrąbał się tak jak wcześniej pisałem . Aa jeszcze coś , sprawdzałem spójność plików i wykazało jednego i kiedy odpalałem cs'a to było instalowanie microsoft directx coś tam , ale nie pomagało . Co mam zrobić  !?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...