Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana profesji - gdzie?

PanHarnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Po wbiciu 15lvl wyskoczyło mi okienko ze zmianą klasy, po wybraniu przeniosło mnie do item shopu każąc coś kupić. 

Skąd wziąć na to pieniądzę bądź jak inaczej zmienić profesję ?

x

Opublikowano

Na globalnym masz dwie opcje - albo robisz ciąg nudnych misji (2 dni roboty, bo w 1 dzień może Ci woli zabraknąć), albo kupujesz w item shopie.

Na prywatnym serwerze Void Elsword też możesz robić misje, jednak tam itemek do zmiany klasy kosztuje 0 EC, co oznacza, że masz go za darmo ;p

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Wez tak ludzi na tego voida nie przekierowywuj :C niech grają na PL'u. ludzie którzy nie umią grac idą na voida ;/ bo co? bo ceny z du**? to zarób.. niekoniecznie przez is. Ehh ale wszyscy wola isc na latwizne ;x co zrobisz nic nie zrobisz

Opublikowano

Jak masz pierwszą zmiane klasy na 15 lv'lu to po prostu na tablicy masz questy do klasy. Masz tam do wyboru od jednej do trzech klas zależnie od tego czy postać jest nowa i ma 1 klase bądź dwie, albo stara i ma wszystkie trzy. I nie potrzebujesz na to dwóch dni bez przesady. To prawda że są questy na klase które wymagają dropnięcia itemka i za pierwszym/drugim razem może nie dropnąć, ale za 3 już powinno dropnąć. Osobiście pare dni temu robiłem na 15 lvl'u klase dla Add'a i zrobiłem wszystkie części questa w godzine max i już miałem klase. Nie ma sensu z IS kupować, a Void to s**t. Dziękuje za uwage.

Opublikowano

Jak masz pierwszą zmiane klasy na 15 lv'lu to po prostu na tablicy masz questy do klasy. Masz tam do wyboru od jednej do trzech klas zależnie od tego czy postać jest nowa i ma 1 klase bądź dwie, albo stara i ma wszystkie trzy. I nie potrzebujesz na to dwóch dni bez przesady. To prawda że są questy na klase które wymagają dropnięcia itemka i za pierwszym/drugim razem może nie dropnąć, ale za 3 już powinno dropnąć. Osobiście pare dni temu robiłem na 15 lvl'u klase dla Add'a i zrobiłem wszystkie części questa w godzine max i już miałem klase. Nie ma sensu z IS kupować, a Void to s**t. Dziękuje za uwage.

Dzięki, wszystko udało się zrobić. Zajęło nam to z kumplem jakąś godzinkę :)

Mam jeszcze jedno pytanko, wiesz może jak zregenerować staminę ? Bo nie możemy robić żadnych dungeonów.

I w jaki sposób mogę zresetować drzewko skilli ? 

x

Opublikowano

Wez tak ludzi na tego voida nie przekierowywuj :C niech grają na PL'u. ludzie którzy nie umią grac idą na voida ;/ bo co? bo ceny z du**? to zarób.. niekoniecznie przez is. Ehh ale wszyscy wola isc na latwizne ;x co zrobisz nic nie zrobisz

Przecież ja nic nie piszę, że ma iść grać na voida. Po prostu ludzie nie podają serwer przy tworzeniu tematu, także ciężko jest uniwersalnie odpowiedzieć.

Zależy czy masz ludzi do gry. Może to potrwać 2 dni, uwierz mi ;p

Dzięki, wszystko udało się zrobić. Zajęło nam to z kumplem jakąś godzinkę :)

Mam jeszcze jedno pytanko, wiesz może jak zregenerować staminę ? Bo nie możemy robić żadnych dungeonów.

I w jaki sposób mogę zresetować drzewko skilli ? 

Wola kiedyś była praktycznie za darmo poprzez system mentorów, teraz Twoją jedyną opcją jest czekanie do 6 rano (wtedy wola się resetuje) lub zdobycie itemka, który regeneruje Ci 30% woli. Masz go u Aranki w wymianie za monety bohatera.

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...