Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak długo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Człowieku jebac tego sharpa mogłem być wierny bolu ale niestety byłem zjebem i jak to poszło 3 konta pirdolneły. 1 zostało grałem tam na bolu potem na l jak mi to zbanują to pierdolne.

A teraz normalnie napisze.

Polecam Vipa.

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

Człowieku jebac tego sharpa mogłem być wierny bolu ale niestety byłem zjebem i jak to poszło 3 konta pirdolneły. 1 zostało grałem tam na bolu potem na l jak mi to zbanują to pierdolne.

A teraz normalnie napisze.

Polecam Vipa.

Bol tez nie jest bezpeiczny. Wycieki ip loginów i haseł...

Opublikowano

Bol tez nie jest bezpeiczny. Wycieki ip loginów i haseł...

Wiem k***a ale ja p******e gdyby nie ten wyciek to c***a bym dostał był tylko mój nick na mainie jak wyciekła lista.

Grałem na bolu od jego premiery do 2015 9 stycznia bodajże długo wytrzymało

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

niezły troll. leaguesharp nie działa od dzisiaj rano.

Działa stworzysz folder Noupdate zaznaczysz funckcje developera i działa....

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

nie działa. potwierdzone info

Jesteś idiotą

w sharpie zaznaczasz developer coś tam wychodzisz w folderze l tworzysz folder Noupdate odpalasz sharpa i działa.

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

jakieś porpozycje jak szybko wybocic?

https://github.com/imsosharp/volibot/blob/master/bin/latest.zip?raw=true(volibot) do tego L# z  Autosharpoting,perfect Ward,evade i się expi,aktualnie 15 lvl mam.

Warto dodać że skrypt zrobił pente na 9 lvlach XDDD Najlepsza jest Annie.

Jesteś idiotą

w sharpie zaznaczasz developer coś tam wychodzisz w folderze l tworzysz folder Noupdate odpalasz sharpa i działa.

Nie karm trolla z gimnazjum,szkoda czasu.

Powiedzcie jak to zrobić prosze :D Bo zaraz w coś wykurwie

Tworzysz w folderze z L# folder o nazwie 'noupdate' i Ci wszystko gra:)

Opublikowano

https://github.com/imsosharp/volibot/blob/master/bin/latest.zip?raw=true(volibot) do tego L# z  Autosharpoting,perfect Ward,evade i się expi,aktualnie 15 lvl mam.

Warto dodać że skrypt zrobił pente na 9 lvlach XDDD Najlepsza jest Annie.

Nie karm trolla z gimnazjum,szkoda czasu.

Tworzysz w folderze z L# folder o nazwie 'noupdate' i Ci wszystko gra:)

Po co wrabiasz ludzi? sam pewnie nawet nie sprawdziłeś czy działa a prawda jest taka że nie działa i nigdy nie działało. L# będzie działać wtedy i tylko wtedy kiedy joduska zrobi update.

Opublikowano

Po co wrabiasz ludzi? sam pewnie nawet nie sprawdziłeś czy działa a prawda jest taka że nie działa i nigdy nie działało. L# będzie działać wtedy i tylko wtedy kiedy joduska zrobi update.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Update był i jest ale zablokował L# żeby ludzie nie dostawali nadal banów.

idź spać.

579571423327107377857.png

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Update był i jest ale zablokował L# żeby ludzie nie dostawali nadal banów.

idź spać.

odezwał się k***a dzieciak co bana dostał i teraz płacze. nie ma sposobu żeby leaguesharp działał kiedy jodus go zablokował, a ten cały noupdate to jedna wielka mistyfikacja. pogódźcie się z tym i nie róbcie noobom nadzieji.

Opublikowano

odezwał się k***a dzieciak co bana dostał i teraz płacze. nie ma sposobu żeby leaguesharp działał kiedy jodus go zablokował, a ten cały noupdate to jedna wielka mistyfikacja. pogódźcie się z tym i nie róbcie noobom nadzieji.

Jesteś patolom.

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

Twoja matka mi też nie działa,co muszę zrobić by ją odblokować? Jakaś misja,wyzwanie?

Opublikowano

Gimnazjalista dostał prosto w serduszko :(

Co do tematu,jeżeli masz zamiar kupywać bola VIP,najpierw skombinuj sobie cracked PAID scripty bo bez nich BoL jest po prostu cienki (moja opinia)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...