Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2PL - Problem z logami gildii

nieuk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam problem z logami gildii, w ogóle ich nie widzę. Próbowałem we właściwościach folderu mark ustawić go 'Tylko do odczytu, próbowałem także kasować pliki w nim, jak i zainstalowałem metina na innym dysku. Pomyślałem sobie, czy któryś z graczy PL, któremu działają te loga mógłby mi wysłać folder mark poprzez wrzucenie gdzieś, abym mógł go sobie pobrać. Znajdzie się takowa miła osoba? Byłbym wdzięczny

Opublikowano

robiłem to, nie działa. właśnie szukam osoby, która gra na samosie i widzi loga. jest ktoś taki? mógłby mi ktoś wysłać folder mark na mejla?

Opublikowano

robiłem to, nie działa. właśnie szukam osoby, która gra na samosie i widzi loga. jest ktoś taki? mógłby mi ktoś wysłać folder mark na mejla?

Spróbuj jeszcze usunąć i spatchować jeszcze raz mając wyłączonego amtyvirusa.
Opublikowano

dobrze, nadal nie widzę... jest ktoś tutaj, kto gra na samosie? lub ma takowego kolegę? proszę o folder 'mark'.

Opublikowano

U mnie wystarczyło raz od czasu wywalić wszystko z folderu MARK. Nawet był kiedyś taki poradnik na forum PL.

54169037467327365173.png

Opublikowano

Ja jestem z samosa i nie znam nikogo kto mógłby pomóc, wszyscy mają ten sam problem....

Próbowałem juz wszystkiego z folderem mark, autualizowanie bez antywirusa, reinstall gry, format całego systemu!!,

nawet sciągnąłem metka z 2009r i skopiowałem folder mark,
widziałem loga ale to chyba były losowe loga, bo nawet moja gildia miała logo mimo ze nie ustawiałem żadnego
( zreszta nie miała 4 lvl ).

Dlatego jeżeli ktoś widzi loga to baaaaardzo proszę o udostępnienie folderu, bo naprawde nic innego nie pomaga.....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...