Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brąz, Jak się wybić z bagna?

zydas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym wa poprosić doświadczonych graczy lola jak się wybić z bagna (brązu),jakich porad.Może robię jakieś błędy itp mój Nick LoveThat .Gram w lolu dosyć długo.Mam fps ok 40.

Opublikowano

Kup sobie lepszego kompa, to lepiej Ci się będzie grało. 40 FPS na lola to źle.

Opublikowano

Znajdź swoją ulubioną pozycje, ulubionego championa, oglądnij potyczki tą postacią innych graczy z poziomu challengera lub nawet poradniki takiego Playera jak Nervarien. Staraj się dobrze dobijać miniony do ostatnich minut gry. 10-15cs=1frag. Korzystaj z blue, reda, smoka. Staraj się nie padać dawać info na inne linie, uważaj na junglera, wykorzystuj potencjał przewagi itd :)

Aaa i ustaw ustawienia minimalne graficzne, 60 fpsów to taki minimum żeby klatki sie nie pojawiały ;/

Opublikowano

Ja strasznie nauczyłem sie na tym żeby wyłapywać swoje bledy po przez nagrywanie meczu pozniej analizowanie

w 2 miesieace z silver 5 do platyny 2 90lp.  to samo z postaciami o resetach typu katarina i cassiopeia.

Bullet for my Valentine <3

Specjalista
Opublikowano

Ja gram na 20/30 i źle mi nie idzie : D, co do brazów, nie flame bo często afczą czy trollują bo ich ktoś obrazi, nie walcz o linie idz tam gdzie jest wolne, a po trzecie skill nic innego nie zrobisz :)

Opublikowano

40 FPS to liczba klatek wystarczająca, żeby grać bez ścinek... Nie wiem jakim sposobem uważasz, że z tego powodu może być w brązie.

Staraj się grać rozważnie, farm, bierz postacie którymi dobrze Ci idzie.

Opublikowano

@piotr11104 uwierz że bardzo to może wpłynąc na rozgrywkę sam miałem ten problem miałem po 60 fps stałych w tfach spadało do 25 i nie wiedziałem co

się dzieje po kupieniu nowego komputera od razu dywizje leca w gory i to dosc szybko.

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

Idz Nasusem na Topa, grałem nim w brązie i w 30min miałem 500 stacków(słabo) przyszło do mnie 4 typa, zrobiłem tripla i jeszcze uciekłem xD

Więc ban Teemo, bo wkurza, stackuj się przez 30-40min, a potem idź wygraj grę sam B)

y6eft.gif

Opublikowano

@piotr11104 uwierz że bardzo to może wpłynąc na rozgrywkę sam miałem ten problem miałem po 60 fps stałych w tfach spadało do 25 i nie wiedziałem co

się dzieje po kupieniu nowego komputera od razu dywizje leca w gory i to dosc szybko.

25? No to świetnie, bo akurat tyle wychwytuje ludzkie oko. Nie mogłeś mieć ścinek.

Specjalista
Opublikowano

25? No to świetnie, bo akurat tyle wychwytuje ludzkie oko. Nie mogłeś mieć ścinek.

Oko wychwytuje max 60 , ale 25 to nie jest zły wynik, więc aż tak totalnie ścinek nie było ;p

Opublikowano

Nie flame, staraj się wybierać postacie z mety/te którymi umiesz grać.

Opublikowano

Graj swoje, w brązie ludzie w 90% nie potrafią farmić, pozycjonować się, focusować, itp. Ale o dziwo przed chwilą grałem rankeda w BIII ponad godzinę i nabiłem 450 creepów :P Graj swoje, nie powiem nie flame'uj, bo mi to nigdy nie wychodzi, pomagaj, focusuj, itp. Z Brązu łatwo się wychodzi, ja dostaję już po 30 LP, 3 gry i wychodzę. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ja mam po 35 i jakoś daje rade :D

Opublikowano

1. Graj postaciami którymi potrafisz, nie baw się w testowanie postaci podczas gier rankingowych

2 .Nim rozpoczniesz teamfight patrz czy twoij sojusznicy mając całe hp,mane oraz czy jesteście dobrze ustawienie na wbite.
3. Nie wyzywaj, staraj się podnieść morale teamu pisząć "GJ" po dobrze rozegranych akcjach :)
4. Patrz na minimape i straj się mieć wizje gdzie się da :)

Ważne też jest nasze podejście do gry, masz tu bardzo ciekawy filmik który powinnien odpowiednio cię nastawić :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...