Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Auto] Marussia B2

Pitagoras333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok mam kupione B2 od wczoraj :D

I powiem Ci że nawet dobre auto 310km/h na prostej --- 270 / 290 na zakrętach zależy jak kto robi :p

Po max tuningu spokojnie osiągniesz te wyniki :)

Dodatkowo powiem Ci że są to części standardowe żadne lepsze części Uliczne więc moim zdanie auto jest dobre ma szybki start i szybko odzyskuje prędkość (testowane na pościgach po krętych trasach jak i autostradzie) więc jak lubisz szybko osiągać duże prędkości radziłbym kupić bo jak wiadomo oferta ograniczona czasowo

TEMAT

Opublikowano

Ok mam kupione B2 od wczoraj :D

I powiem Ci że nawet dobre auto 310km/h na prostej --- 270 / 290 na zakrętach zależy jak kto robi :P

Po max tuningu spokojnie osiągniesz te wyniki :)

Dodatkowo powiem Ci że są to części standardowe żadne lepsze części Uliczne więc moim zdanie auto jest dobre ma szybki start i szybko odzyskuje prędkość (testowane na pościgach po krętych trasach jak i autostradzie) więc jak lubisz szybko osiągać duże prędkości radziłbym kupić bo jak wiadomo oferta ograniczona czasowo

W klasie A można osiągnąć wyższe prędkości autami za IGC/które kiedyś były za IGC.

f

Opublikowano

Zapewne tak ale osoby które grają 9/10 dni nie mają tej szansy :P więc B2 jest naprawdę dobra

+ @topic jeżeli chcesz sprawdzić czy mówię prawdę mogę nagrać Ci film z jazdy albo zrobić SS podczas tej prędkości

TEMAT

Opublikowano

Ja mam wszystkie części 3 *** żółte i czerwone z wynikiem ok 780 nie pamiętam dokładnie i nawet szybko rozpędzam się do 300 km/h a na krętych trasach sprawdza się idealnie ma bardzo czułe sterowanie co daje 100% dokładność i wymijanie aut i przeszkód na zakrętach mam jakoś ~170 km/h średnio więć nie jest to mało z racji że 50% robi większe zakręty na ręcznym 'drift' albo zwalnia na S co daje im max 140km/h na zakrętach więc różnica jest bo testowałem gdy B2 i 670-4 były na A

Ale B2 lepiej brać Ją na zakręty ale po dobrym tuningu 4 **** auto będzie w klasie S dobre z racji szybkiego rozpędzania się i dobrej sterowności

TEMAT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...