Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Joduska was sprzedał

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Joduska na 90% was sprzedal po adresach e-mail z kont które zrobiliscie na joduska.me poniewaz ja mialem konto i korzystalem z l# a podalem inny e-mail nie dostalem bana. Wiekszosc osob dostala mimo ze nawet nie grala od kilku miesięcy. A w wypadku gdy riot mial wasz e-mail mogl spokojnie pobanowac konta. Widac ze riot ostro sobie wzial do serce cheaty i banowal nawet konta ktore nie cheatowaly a byly powiazane z ip uzytkownika. Tyle w temacie

Opublikowano

1 post na forum? ban za pierdolenie głupot wcześniej miałeś ? sprzedałeś się to ty w na rogu drogi... , bany były tez za bola i inne wiec równie dobrze mogli oni nas sprzedać =.= dobrze wiadome było co jest za czity więc płacz do joduski człowieka który pozwolił wam czitować za darmo a nie płacić Bolowcom jest co najmniej nie na miejscu.

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

potwierdzam bany poszły na iP, sam dostałem na 8 kont po IP choć mam zmienne IP, jak i również wszystkie były na innym adresie email

prawdopodobnie wszyscy byli już śledzeni od patcha 4.13, gdy zaczęto dyskutować już o jakiś zalążkach anty cheata, no i nie wiem czy wypuszczenie przez joduske tak wczesnego update czyli w 1 dniu po update gdzie praktycznie nigdy sie nie zdarzało wydawało mi sie już jakieś podejrzane, no ale nie możemy gdybać, bo gdy godziliśmy się na granie na skryptach, każdy wiedział jak to się może skończyć,

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...