Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy startuje ta nowa balmora?

nie wiadomo, nikt nie podał daty startu i idź z tego działu
prawdopodobnie w połowie września
Prawdopodbnie to mial wystartowac w wakacje, zaraz po Ant... ^^

Jedyną pewną rzeczą jaką wiemy o s3 to, że będzie likan

Nawet to nie jest pewne, jedynie sa pogloski + ss z testowego serwera, moze to tylko podpucha ? ;)

Nie ma wiarygodnych zrodel to prosze Cie nie gadaj bzdur.

Napisz ze prawdopodbnie bedzie likan, a nie ze na pewno, nie wprowadzaj ludzi w blad. ;)

Wystarczy obejrzeć parę odcinków q&a na kanale fubu i słuchać uważnie jego odp, można dojść metodą dedukcji że ma byc Nowa postać, w świecie metina jest tylko jedna nowa postać która jest Likan a wątpię żeby bawili sie w tworzenie nowej autorskiej postaci, i fakt ze będzie coś nowego jest raczej pewny bo powiedzieli to wyraźnie a jezeli nie dotrzymaja słowa poleci fala hejtu a na to sobie nie mogą pozwolić :)

na jego filmie pokazał te kdki do tarczy i tam był kd likana.

likan jest chujowym pomysłem [*] balmora

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam konkretne info że na święta ruszy dopiero :) także nie napalajcie się

Wcale nie zdziwiłbym się. Jeżeli chcą wprowadzić autobufa to może im tak się zejść.

Opublikowano

Mi to akurat jest "na rękę", że tyle zwlekają, bo jestem kontuzjowany więc i tak bym nie pograł :D We wrześniu raczej nie będzie, bo od samej oficjalnej zapowiedzi minie ok 10 dni zanim ruszy... a oficjalnej zapowiedzi jeszcze nie było.

Opublikowano

Tak gadacie o tym s3 a jak to teraz jest na s1 ile os gra oplaca sie wbijać od początku?

A co s2 to cos fubu mówił ze maja zamykać to prawda?

Opublikowano

Na pewno ludzie posłuchają jakiegoś randoma xD

Co do serwa myślę że to bd rozpierdol... i te wszystkie vesterisy sirisy czy tam serwery Surka mogą zauważyć dość spory spadek zysku z robaków.

Robią już balans także moim zdaniem serwer jest już na wykończeniu... bo kto robi balans w połowie pracy nad serwerem? pomyślcie 

Opublikowano

Na pewno ludzie posłuchają jakiegoś randoma xD

Co do serwa myślę że to bd rozpierdol... i te wszystkie vesterisy sirisy czy tam serwery Surka mogą zauważyć dość spory spadek zysku z robaków.

Robią już balans także moim zdaniem serwer jest już na wykończeniu... bo kto robi balans w połowie pracy nad serwerem? pomyślcie

Lepiej nie łykaj już Metanabolu bo mózg ci siada :(

Opublikowano

@xBishop

przynajmniej będzie każdy mógł pograć i porywalizować od początku:)

Spoko,tylko że S1 a S3 to będą dwa różne serwery.Na jakiego bata było ruszać maxymalny lvl na S1,po co te shitowe sety z niemieckich priivów?mało im ludzi było bo wjazdach na konto i pakietach startowych?,na to wygląda..a luda było serio sporo-teraz znowu S1 świeci pustkami-grają Ci sami gracze którzy twierdzą że mając stal 3x15+PŻ przez 4 lata to dużo.

Nie mój interes :),jakby ktoś chciał mam eq na wpka dosyć  w miarę plus trochę ISa-mogę oddać :)

Opublikowano

@xBishop

przynajmniej będzie każdy mógł pograć i porywalizować od początku:)

Spoko,tylko że S1 a S3 to będą dwa różne serwery.Na jakiego bata było ruszać maxymalny lvl na S1,po co te shitowe sety z niemieckich priivów?mało im ludzi było bo wjazdach na konto i pakietach startowych?,na to wygląda..a luda było serio sporo-teraz znowu S1 świeci pustkami-grają Ci sami gracze którzy twierdzą że mając stal 3x15+PŻ przez 4 lata to dużo.

Nie mój interes :),jakby ktoś chciał mam eq na wpka dosyć  w miarę plus trochę ISa-mogę oddać :)

Chętnie wezmę :D

Opublikowano

Dla wszystkich NIE poinformowanych start odbędzie się 24.09.2016 godz 18:00 POTWIERDZONE info z tsa od  fubu. 

POZDRAWIAM

Tutaj nic nie jest potwierdzone i nawet sama administracja nie zna daty startu serwera.

Srij9JT.png

Opublikowano

Dla wszystkich NIE poinformowanych start odbędzie się 24.09.2016 godz 18:00 POTWIERDZONE info z tsa od  fubu. 

POZDRAWIAM

To niemożliwe.

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Dla wszystkich NIE poinformowanych start odbędzie się 24.09.2016 godz 18:00 POTWIERDZONE info z tsa od fubu.

POZDRAWIAM

Elegancko.a nr lotka na dzisiaj nie masz przypadkiem? Ale tez z POTWIERDZONEGO źródła:).
Opublikowano

Panowie przypominam że to BALMORA S1, także posty nie na temat tego serwera/prezentacjii będą karane zgodnie z regulaminem.

A można już zrobić temat dyskusyjny na temat Balmory S3?

anNO14B_460sa.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...