Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Portale

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Czy ktoś może wie dlaczego portale nie działają w przypadku, gdy ktoś wejdzie bez OP ?

Zwykli gracze nie teleportują się po wejściu w portal, ale inni z operatorem nie mają żadnego problemu.

Opublikowano

Posiadam multiverse-core i multiverse-portals, widziałem inny taki problem w którym napisali że trzeba w permission dopisać multiverse.nazwaświata i multiverse.tp

Opublikowano

Jeśli chcesz aby każdy na serwerze mógł mieć dostęp do przechodzenia przez portal. Wykonaj te komendy;

/mv conf enforceaccess false
/mvp conf enforceportalaccess false
Opublikowano

Dzięki ShymQn, a wiesz może dlaczego mimo komendy chest-access gracze nie mogą korzystać z skrzynek i nie mogą niszczyć na cuboidzie gdzie jest build allow ?

Opublikowano

Jesteś pewien, że nie mam tak drugiego cuboida lub nie sięga ochrona spawn'a? (Spawn-radius)

Opublikowano

Chodzi mi o arene spleef, owszem jest cuboid na cuboidzie , chce żeby dało się niszczyć tylko śnieg ^^ i powracam jeszcze do pytania z chest-access

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...