Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Forum pod serwer ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Posiadam serwer z domeną .pl oraz silnikiem ipb

forum.wogpage.pl

Postanowiłem ,że napiszę tutaj temat w którym zaproponuję współprace z jakimś serwerem.
Forum jest opłacone na rok z góry tak samo jak i domena.
W razie pytań oraz współpracy proszę pisać na pw albo gg : 26651633 :)

Opublikowano

Zacznijmy od tego że jedynie mogłeś sobie hosting opłacić.

Forum jest na pirackim silniku co widać już po chwili od wejścia.

Każdy kto ma serwer metin2 piszę do kogoś kto zrobi im porządne forum a nie taką prowizorkę jak u Ciebie.

Skin kradziony, silnik kradziony, zero umiejętności i dopracowania forum.

Poza tym chyba nie można podawać adresów do forum które nie jest forum jakiegoś serwera metin2.

Osobiście nie polecam.

Opublikowano

forum opłacone na rok, a licencji ipb brak? oczywiście nie polecam  ;)

Opublikowano

@ ten skin jest darmowy (udostępniony przez CGN)

#Topic:

Zacznijmy od tego, że każdy porządny serwer, który chce stworzyć własne forum stara się by nazwa była zbliżona do serwera. Dodatkowo nikt nie zechce stawiać forum na piracie u człowieka, który nie posiada jakich kol wiek umiejętności. 

Nie polecam. 

/Proszę o przedstawienie licencji forum.

Opublikowano

@ ten skin jest darmowy (udostępniony przez CGN)

#Topic:

Zacznijmy od tego, że każdy porządny serwer, który chce stworzyć własne forum stara się by nazwa była zbliżona do serwera. Dodatkowo nikt nie zechce stawiać forum na piracie u człowieka, który nie posiada jakich kol wiek umiejętności. 

Nie polecam. 

/Proszę o przedstawienie licencji forum.

@_SmauG_

Po co przedstawiać licencje? Nie lepiej samemu sprawdzić czy jest?

http://prntscr.com/5z3a97

Polecam!

Żartowałem... Nie ma licencji, 1 użytkownik, 0 zabezpieczeń (nawet nazwa folderu admin nie została zmieniona). Nie polecam.

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

­

@_SmauG_

Po co przedstawiać licencje? Nie lepiej samemu sprawdzić czy jest?

http://prntscr.com/5z3a97

Polecam!

Żartowałem... Nie ma licencji, 1 użytkownik, 0 zabezpieczeń (nawet nazwa folderu admin nie została zmieniona). Nie polecam.

Ale po jaki c**j zmieniać folder admin skoro przeskanowanie forum w celu znalezieniu połozenia tego folderu to jest kwestia paru sekund? Widze coraz wiecej sie robi tych pseudo adminów forum a każdy jest do odjebania jednym pytaniem. Mimo ze sie IP.B juz nie zajmuję to nad Waszymi umiejętnosciami jestem w c**j ponad, skończcie z tym i nie wyciagajcie od ludzi kasy za gównorobote, jedyna osoba która się na tym dobrze zna na tym forum to Matzar i Algade, reszta podłapała temat jak Ci pseudo youtuberzy.

Nie polecam, won.

ps Feezy na twoich forach ten sam nulled był wgrywany hipokryto

Opublikowano

Stopka z forum usunięta - pirat. 0 dopracowania - shoutbox, skin kradziony bo na 3 serwerach taki widziałem.

Powinno iść kosz.

Nie polecam.

Opublikowano

­

Stopka z forum usunięta - pirat. 0 dopracowania - shoutbox, skin kradziony bo na 3 serwerach taki widziałem.

Powinno iść kosz.

Nie polecam.

Znawca kolejny, co ma stopka do legalnosci licencji? Stopke można usunąć sobie w ACp, ba... skin mozna edytować dowolnie

Opublikowano

Forum zostało stworzone na silniku bez licencji, a więc nie jest do użytku komercyjnego oraz publicznego, co wiąże się z łamaniem praw autorskich.

Nie polecam, forum zostało już zgłoszone.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...