Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czarne txt po wejsciu do gry

Tarczycus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są 2 wyjścia:

1) Jeśli masz jakąś pobraną txt z internetu to ją usuń i graj na normalnej lub też pozmieniaj ustawienia graficzne (rendering, itp.)

2) Usun całego minecraft (nie tylko ikonke ale także główny folder z grą --> START [wyszukaj] %appdata% i usuń cały .minecraft) a poźniej pobierz nowego.

Polecam Ci tego: http://minecraft.org.pl/kategorie/35-inne/551-launcher-minecraft-no-premium-1-6-1

Pozdrawiam i liczę na LIKE! :)

ICraft

Survival + Gildie + Specjalne itemy

icraft.yfun.pl
[1.10, 1.9, 1.8]

Opublikowano

Są 2 wyjścia:

1) Jeśli masz jakąś pobraną txt z internetu to ją usuń i graj na normalnej lub też pozmieniaj ustawienia graficzne (rendering, itp.)

2) Usun całego minecraft (nie tylko ikonke ale także główny folder z grą --> START [wyszukaj] %appdata% i usuń cały .minecraft) a poźniej pobierz nowego.

Polecam Ci tego: http://minecraft.org.pl/kategorie/35-inne/551-launcher-minecraft-no-premium-1-6-1

Pozdrawiam i liczę na LIKE! :)

Dziękuje Ci za pomoc , ale robiłem to już kilka razy i nie zadziałało :/

Lub zaktualizuj sterowniki do karty graficznej. 

Dzięki zrobie to :)

83J9m0.png

Opublikowano

Jaki masz launcher ? Zmień go na Crystal launcher albo na magic launcher.

Textury ustaw na default. 

Szadery masz ? 

Launchery "sprawdzałem" wszystkie i na każdym miałem to samo TxT mam standardowe a szaderów nie mam

83J9m0.png

Opublikowano

Ja na twoim miejscu zakutalizowalbym Jave

Ewentualnie zobacz czy na innej wersji mc robi Ci sie tak samo, lub na innych serwerach.

Jezeli jest to samo dalej, to przeinstaluj go, ale najpierw usun recznie katalog .minecraft w appdata, dopiero pozniej zainstaluj go od nowa. ( Pozniej dla porzadku jak chcesz usun wpis z rejestru po starym mc, ale nie warto sie w to bawic bo po pobraniu programu ccleaner automatycznie to zrobi) 

Jak dalej jest to samo to juz nie wiem :/

Opublikowano

Ja na twoim miejscu zakutalizowalbym Jave

Ewentualnie zobacz czy na innej wersji mc robi Ci sie tak samo, lub na innych serwerach.

Jezeli jest to samo dalej, to przeinstaluj go, ale najpierw usun recznie katalog .minecraft w appdata, dopiero pozniej zainstaluj go od nowa. ( Pozniej dla porzadku jak chcesz usun wpis z rejestru po starym mc, ale nie warto sie w to bawic bo po pobraniu programu ccleaner automatycznie to zrobi) 

Jak dalej jest to samo to juz nie wiem :/

Na każdym MC mam to samo usuwalem kilka razy .minecraft jave zaktualizuje a jak nie zadziala to nie wiem co zrobic ;p

@Edit 

Niestety nie zadzialo :/

83J9m0.png

Opublikowano

Jak masz karte graficzną od NVIDI to spróbuj jeszcze tego:

Wejdź w panel NVIDI

Wyreguluj ustawienia obrazu, korzystając z podglądu

Ustaw na Jakość albo Wydajność

Opublikowano

Jak masz karte graficzną od NVIDI to spróbuj jeszcze tego:

Wejdź w panel NVIDI

Wyreguluj ustawienia obrazu, korzystając z podglądu

Ustaw na Jakość albo Wydajność

Dobra dziala Thx :) Ta opcja Dwa razy UP zadzialala

83J9m0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...