Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z plikami clienta

DzorDzon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A w rootach masz plik o nazwie bonuswindow.py ?

I zobacz czy w dałeś import BonusWindow.py na samej górze w game.py oraz sprawdź dokładnie z TuTa czy dobrze i dokładnie dodajesz zakładkę z bonusami.

Pozdrawiam.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

A w rootach masz plik o nazwie bonuswindow.py ?

I zobacz czy w dałeś import BonusWindow.py na samej górze w game.py oraz sprawdź dokładnie z TuTa czy dobrze i dokładnie dodajesz zakładkę z bonusami.

Pozdrawiam.

Informacja:

Jeżeli użytkownik zrobi dokładnie to co napisałeś jeszcze bardziej sprawa się pogorszy.

Niestety, jednak muszę stwierdzić, że to co wypisałeś w swoim hobby, a dokładniej:

Zaawansowany technik metin2

Nie może być prawdą, chyba, że słowo zaawansowany zmieniło swoje znaczenie przez ostatnie 5 minut.

Pozdrawiam.

@topic

Sprawdź czy nazwa pliku bonuswindow.py nie jest napisana z wielkich liter, bo packer nie obsługuje takich znaków.

Opublikowano

Informacja:

Jeżeli użytkownik zrobi dokładnie to co napisałeś jeszcze bardziej sprawa się pogorszy.

Niestety, jednak muszę stwierdzić, że to co wypisałeś w swoim hobby, a dokładniej:

Nie może być prawdą, chyba, że słowo zaawansowany zmieniło swoje znaczenie przez ostatnie 5 minut.

Pozdrawiam.

@topic

Sprawdź czy nazwa pliku bonuswindow.py nie jest napisana z wielkich liter, bo packer nie obsługuje takich znaków.

W root plik uibonus jest napisany małą literą.

Nie wiem co może być nie tak kurczę .

Dzieki wgl za jaką kol wiek pomoc.

Mam jeszcze w kliencie takie coś jak log.

A zawartość tego " http://wklej.to/NaOPo "

Opublikowano

W root plik uibonus jest napisany małą literą.

Nie wiem co może być nie tak kurczę .

Dzieki wgl za jaką kol wiek pomoc.

Mam jeszcze w kliencie takie coś jak log.

A zawartość tego " http://wklej.to/NaOPo "

Próbujesz wywołać klasę:

BonusWindow

Która nie istnieje w skrypcie który masz zaimportowany do pliku z którego go wywołujesz.

Podeślij tutaj lub na pw uibonus.py.

Opublikowano

Informacja:

Pozdrawiam.

@topic

Haha hejter <3

Hm widzę, autor dał Ci like.. lecz zobacz proszę "adminie incognito" na błąd, później przeanalizuj a jeszcze później daj odpowiedź ok ?

Co do pomocy, "nie mów hop zanim nie przeskoczysz" bo będzie Ci głupio jak to akurat ja mu pomogę w tym ;D

Co do autora tematu, dałeś mu like to niech Ci pomoże, widzę nie wiem za co w sumie mu dałeś ale moja rada jest bardziej przydatna niż "Admina incognito" który pisze bzdury i jeszcze pisze że packer nie obsługuje jakiś znaków haha beka, mogę udowodnić że akurat mój packer obsługuje chińskie znaki pakowania, zależy jaki jest format ;)

Zatem nie widzę sensu bym pomagał bo zawsze tak jest że mnie oceniają po tym co piszę a nie po tym co zrobię, co napiszę etc.

Dałem DzorDzon dobrą radę byś jednak zobaczył na temat dodawania zakładki bonusu, nie korzystaj tylko z 1 tematu.

Pozdrawiam.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

Haha hejter <3

Hm widzę, autor dał Ci like.. lecz zobacz proszę "adminie incognito" na błąd, później przeanalizuj a jeszcze później daj odpowiedź ok ?

Co do pomocy, "nie mów hop zanim nie przeskoczysz" bo będzie Ci głupio jak to akurat ja mu pomogę w tym ;D

Co do autora tematu, dałeś mu like to niech Ci pomoże, widzę nie wiem za co w sumie mu dałeś ale moja rada jest bardziej przydatna niż "Admina incognito" który pisze bzdury i jeszcze pisze że packer nie obsługuje jakiś znaków haha beka, mogę udowodnić że akurat mój packer obsługuje chińskie znaki pakowania, zależy jaki jest format ;)

Zatem nie widzę sensu bym pomagał bo zawsze tak jest że mnie oceniają po tym co piszę a nie po tym co zrobię, co napiszę etc.

Dałem DzorDzon dobrą radę byś jednak zobaczył na temat dodawania zakładki bonusu, nie korzystaj tylko z 1 tematu.

Pozdrawiam.

Ziomuś ja nie korzystam z żadnych tematów, bo dobrze znam się na kliencie i proszę nie ośmieszaj się już bardziej, bo wystarczająco się ośmieszyłeś tym pierwszym postem.

Nie wiem po co się o te lajki spinasz, ale w sumie technik z Ciebie marny, więc lajki Ci pozostały. Sprawę ogarniamy na PW więc proszę nie cytuj więcej moich postów, bo za każdym razem jak widzę to co komuś odpowiadasz chce mi się śmiać i tylko opóźniasz moją pracę, ok?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...