Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dying Light - błąd przy uruchomieniu

mateuszpacewicz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdy odpalam gre piszę że nie spełniam wymagania ktoś wie jak to naprawić co i jak inni mówia że sie da ale jak prosze o pomoc sory za ę.ą itp szybko pisałem . czekam na pomoc 

ps : jeśli w złym miejscu proszę o przeniesienie :D z góry dziękuje .

Opublikowano

gdy odpalam gre piszę że nie spełniam wymagania ktoś wie jak to naprawić co i jak inni mówia że sie da ale jak prosze o pomoc sory za ę.ą itp szybko pisałem . czekam na pomoc 

ps : jeśli w złym miejscu proszę o przeniesienie :D z góry dziękuje .

Skoro nie spełniasz to nie spełniasz, proste.

Może pokombinuj coś jeszcze z crackami chociaż wątpię, że to coś da. 

Opublikowano

Pewnie masz za słaby sprzęt. Raczej tego nie naprawisz. Napisz jakiego masz kompa.

Jeżeli mi odpowiadasz, oznacz mnie:

@Pattern.

Wtedy na pewno odpiszę ;)

Opublikowano

Skoro nie spełniasz to nie spełniasz, proste.

Może pokombinuj coś jeszcze z crackami chociaż wątpię, że to coś da. 

Pewnie masz za słaby sprzęt. Raczej tego nie naprawisz. Napisz jakiego masz kompa.

iwidzę ze nic nie wiecie o tej grze ta gra jest nawet za słaba jesli ktoś ma 12gb ramów mają taki błąd i inni to naprawiają się pytam każdy ma ten bład to to z ich strony ale są na to rozwiązania :D teraz wydali nowy patch który ma to naprawić ale on kosztuje .

Opublikowano

iwidzę ze nic nie wiecie o tej grze ta gra jest nawet za słaba jesli ktoś ma 12gb ramów mają taki błąd i inni to naprawiają się pytam każdy ma ten bład to to z ich strony ale są na to rozwiązania :D teraz wydali nowy patch który ma to naprawić ale on kosztuje .

Co z tego, że masz 12 GB ram jak możesz mieć 6 letni procesor? Napisz specyfikacje kompa

Opublikowano

Co z tego, że masz 12 GB ram jak możesz mieć 6 letni procesor? Napisz specyfikacje kompa

boże to nic nie ma do tego mówię ci że prawię każdy ma taki błąd bo tak jest z ich strony rozumiesz :D poczytaj trochę na forach co piszą o tej grze. 

ps: piszę do tych co wiedzą jak to naprawić i wiedzą o co mi chodzi 

Opublikowano

chyba że jest jakiś fix, tak jak do Call of Duty Advanced Warfighter, minimum 8GB ram aby odpalić grę, lecz na 4GB i tak chodzi mi hight ustawieniach ale po instalacji fixu. Tak to przed uruchomieniem miałem że mój komputer też nie spełnia tych wymagań.

Opublikowano

chyba że jest jakiś fix, tak jak do Call of Duty Advanced Warfighter, minimum 8GB ram aby odpalić grę, lecz na 4GB i tak chodzi mi hight ustawieniach ale po instalacji fixu.

właśnie tam piszę że nie spełniasz wymagań a tak naprawdę pójdzie tylko nie wiem jak te gówno ominąć co od razu wyskakuję ludzie piszą że nawet  maja 4gb ramów i słaby proces a i tak im idzie . 

Opublikowano

Najlepiej napisz specyfikacje komputera, bo tak nie ma co gdybać. 

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

tutaj akurat tam ta opcja nie pomaga w menedzer zadań bo mi szybko znika .

ps : czy ktoś może mi wytłumaczyć jak to zrobić bo nie rozumiem na tłumacz za bardzo nie tłumaczy dużo zdań co te set anffinity jakieś :

here's a temporary fix you can use:
Launch the game.
Alt-Tab out and open Task Manager.
Go to the Details tab to see all processes.
Right-click on DyingLightGame.exe
Choose Set Affinity and uncheck <All Processors> then re-check ONLY CPU 0. Press OK. The game will freeze in the background, don't worry.
If the Affinity window closes, right-click and open it again, then re-enable <All Processors>. The game will start running again as before.
You're done! The load will be balanced nd the game will run much more smoothly.
Remember: Your mileage may vary, especially with different numbers of cores. You'll also need to do this each time you launch the game, which is why it should only be a temporary fix. This worked well for me on a 3570k quad-core with a GTX 780 3GB card. Hope it helps!a

Opublikowano

tutaj akurat tam ta opcja nie pomaga w menedzer zadań bo mi szybko znika .

ps : czy ktoś może mi wytłumaczyć jak to zrobić bo nie rozumiem na tłumacz za bardzo nie tłumaczy dużo zdań co te set anffinity jakieś :

here's a temporary fix you can use:
Launch the game.
Alt-Tab out and open Task Manager.
Go to the Details tab to see all processes.
Right-click on DyingLightGame.exe
Choose Set Affinity and uncheck <All Processors> then re-check ONLY CPU 0. Press OK. The game will freeze in the background, don't worry.
If the Affinity window closes, right-click and open it again, then re-enable <All Processors>. The game will start running again as before.
You're done! The load will be balanced nd the game will run much more smoothly.
Remember: Your mileage may vary, especially with different numbers of cores. You'll also need to do this each time you launch the game, which is why it should only be a temporary fix. This worked well for me on a 3570k quad-core with a GTX 780 3GB card. Hope it helps!a

To jest coś z rdzeniami, klikasz prawoklik w procesach na grze, odznaczas CPU 0, gra Ci się zatrzyma na moment,<jakieś> okno się zamknie, zaznacz <wszystkie procesory>, gotowe.

Opublikowano

Gra ledwo wyszła i ty chcesz zeby odrazu ci działała ? Poczekaj trochę... popatrz na innych forach i www.gogle.pl

ciekawe ile .

To jest coś z rdzeniami, klikasz prawoklik w procesach na grze, odznaczas CPU 0, gra Ci się zatrzyma na moment,<jakieś> okno się zamknie, zaznacz <wszystkie procesory>, gotowe.

nie zatrzymuje sie ;/ nie nadążam klikać 

Opublikowano

ciekawe ile .

nie zatrzymuje sie ;/ nie nadążam klikać 

Ma podobno wyjść jakiś patch, może on coś podziała, poczekaj trochę. 

Opublikowano

Witam .

Nie chcę zakładać nowego tematu więc napiszę tu .

Mój problem polega na tym że nie moge poruszać myszką w grze na lapku spokojnie moge to robić ale ni mam myszki do laptopa.

Wiecie jak to naprawic ?

Opublikowano

dodam że od niedawna posiadam tą grę a komputer nie jest zadziwiający, gra co prawda się przycina na minimalnych ale chodzi, więc jeżeli tobie już nie działa to nie ma wyjścia, musisz zmienić sprzęt.

ja odpaliłem grę na  core i3 1,8ghz  4gb ram i grafika geforce gt 640M 1GB

Opublikowano

dodam że od niedawna posiadam tą grę a komputer nie jest zadziwiający, gra co prawda się przycina na minimalnych ale chodzi, więc jeżeli tobie już nie działa to nie ma wyjścia, musisz zmienić sprzęt.

ja odpaliłem grę na  core i3 1,8ghz  4gb ram i grafika geforce gt 640M 1GB

to ja mam takie same 4ram 2.6ghz

tylko ja nie mam ..... muszę od kogoś patch dostać

Opublikowano

muszę od kogoś patch dostać

patch wprowadza poprawki typu bugi w grze a nie zmienia parametrów systemowych, więc nie pograsz sobie.

Admin Cienia
Opublikowano

Mi też się odpaliło bez problemu. A jakiś patch 1.2.1 widziałem na necie co krąży.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...