Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta Wi-Fi

Gość Szaki22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ;) Jeśli chodzi o karty Wi-Fi mam o nich zerowe pojęcie, a mimo to chciałbym zamontować taką w moim PC. Żeby nie latać z kablem przez cały dom gdy mam zamiar zagrać na konsoli. :D W każdym razie mój budżet to ok. 100zł. Za tą cenę chciałbym dostać mocną kartę sieciową która nie będzie miała problemów z zasięgiem. Dodam, że na laptopie Wi-Fi łapię sygnał, ale jest często słaby. Natomiast na Playstation Vita wi-fi kompletnie nie działa u mnie w pokoju. Drugą kwestią jest montaż. Jak taką kartę się montuję? :D

EDIT:

Czy może warto zainwestować w kartę wi-fi na usb? Potrzebna jest duża moc, bo sygnał przechodzi przez 5-6 ścian. :P

Opublikowano

jaki masz zasilacz? 

Ma to jakieś znaczenie? Przecież taka karta nie pobiera dużo mocy. Chyba, że się mylę. Corsair RM 650 Gold

Opublikowano

Ma to jakieś znaczenie? Przecież taka karta nie pobiera dużo mocy. Chyba, że się mylę. Corsair RM 650 Gold

no bo może mięć amd a jak ma amd to może mieć raka bo czytałem ze produkty od amd sa rakotwurcze 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

no bo może mięć amd a jak ma amd to może mieć raka bo czytałem ze produkty od amd sa rakotwurcze

Wystarczy przeczytać twój post i można dostać raka.

Temat odświeżam, ponieważ kabel od internetu mi się trochę rozerwał i wszystko działa na styk. Potrzebuję szybko jakieś fachowej opinii. ;)

Zamykam temat, ponieważ zakupiłem właśnie przed sekundą kartę ASUS. Zobaczymy czy da radę. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...