Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nic Nie Działa...

okmijnuhb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od jakiegoś czasu zacząłem grac w Dekarona i zachcialo mi sie hacków ;d

Powiem od razu ocb:

Wlaczam dekarona przez Rexignation_V2.3.4 tzn Select file: i klikam ikonke z pulpitu bo Lancher z folderu nie wlacza sie ;o (mniejsza w to)

Przy okienku wyboru servera minimalizuje gre, włączam Cheat Engine zaznaczam proces Dekaron.exe i wyskakuje mi error... że nie moze otworzyć procesu ... (omfg)

Drugą sprawą jest to ze jak wlączam global_unpacked to mi error wyskakuje ze nie mam pliku mss32.dll w system32. Chciałbym prosić zeby ktoś go zapodał ze swoich bibliotek ;p Pobierałem z neta ten pliczek ale tam nie jest pełny i nadal errory zwiazane z nim ;p

PS: Jedyne co mi dziala to Auto Skill chociaz on itak tylko na zmiane skille klika ... Bez sensu ;/

Opublikowano

Jeśli chodzi o error że CE procesu nie może uruchomić to problem leży w tym że źle uruchamiasz Dekarona prze Rexi. Wybierając proces w Rexi do uruchomieni (Select file) nie bierzesz launcher.exe, tylko dekaron.exe (znajduje sie optymalnie w C:/Dekaron/bin/). A co do global unpacked to nie pomoge Ci, ponieważ nie używam tego i sądze że do poprawnego działania hacków/chitów jest to nie potrzebne.

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam mam straszny problem posiadam ReXIGNation v2.3.3. i jest w folderze bin nastepnie otwieram launcher global_unpacked_34.5.3. otwiera mi sie gra i teraz CheatEngine56 i tu jest problem jak włończe NOWY i wybieram jakie skile sa mi potrzebne automatycznie wyłańcza mi sie dekaron moze ktoś mi pomuc ?? moze czegoś nie posiadam alb źle to robie??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

NIC powtarzam NIC nic oprócz plikow ktore juz tam byly nie moze byc w folderze bin!

Tak więce reinstal gry i ściągnięcie nowego rexi 2.3.4

16435562.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...