Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co zrobić na serwerze PvP?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, wraz z Administracją mojego serwera mamy pytanie do graczy Minecraft.

Pytanie brzmi, jak wyglądałby serwer PvP Waszych marzeń? Co chcielibyście abyśmy zamieścili na takim serwerze.

Planujemy modernizację naszego serwera z sieci.

Sieć serwerów Minecraft IP: nstorm.maxc.pl

Opublikowano

Nie p2w płac aby wygrać

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

Brak usług płatnych w IS takich jak: VIP, SVIP etc.

Jak chcecie zdobyć kase na serwer to możecie wprowadzić jakieś inne udogodnienia. ­Tylko, że można było je także w grze wbić, ale na vip ma prędzej czy coś. 

Autorska mapa i tyle. 

4462514400953061278225.png

Opublikowano

upy

zwykly gracz tez przeciez zdobędzie diaxowy set tylko trzeba czasu, nie chcesz tracic czasu? płać  - serwer sam sie nie utrzyma i nie jest na powietrze bo woo ja chce pograc ale p2w i ja nie gram. Niektore serwery na prawde zabieraja duzo czasu ludziom, nawet poł miesiaca no-life aby wszystko grało jak należy, maja to robic za darmo dla non premium? Ja moge za darmo postawic komus czysty survival 0 plugsow, brak silnika itp itd to ledwo kilka mb ramu z mojego przydzialu. To niech taki idzie sobie na hiplay kupi sobie premium i nie narzeka na p2w.Nie dosc ze mc maja za darmo to jeszcze narzekaja na p2w, to nie premki narzekaja tylko ten koscielny non premium jęczy pod dzwonem że mu kase z komórki zabierają. Jak nie widzi sensu zycia w mc bez diaxowego seta to niech sobie od razu odpusci serwery pvp i idzie na singla.

a co do tematu to mysle ze mapa musi być na prawde spoko, dużo szczegółów, utrudnien w terenie, schronów i baz. Przede wszystkim rozgrywka ma byc płynna bez lagów oraz dobrze by było jakbyscie wyłapywali czesc cheaterow lub chociaz starali sie to ogarnąc to by nie było to tak odczuwalne.Wszystkich nie bo serwer w koncu upadnie, trzeba powiedziec prawde ze wiekszosc ludzi wbijajacej na serwerach no premium ma nodusy/hacki itp i oni dobrze sie kryją,

up

hehe to co koles w skorzanym secie jak strzeli z luku bo ma aima w gracza prot 4 to protka sypnie? rly? myslisz choc troche?

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

brak tresurechest :)  jakiś dobrze wymyślony system PVP (np za atak w plecy +10% obrazen , proste skille) oj wiele wymieniać :P

Brak usług płatnych w IS takich jak: VIP, SVIP etc.

Jak chcecie zdobyć kase na serwer to możecie wprowadzić jakieś inne udogodnienia. ­Tylko, że można było je także w grze wbić, ale na vip ma prędzej czy coś. 

Autorska mapa i tyle. 

od siebie dodam, że nie podoba mi się to, że niektóre pvp trwają dosyć długo- czyli zwiększenie DMG albo zmniejszenie HP

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

jak @overgeming

+ natychmiastowa śmierć jak strzelisz hs.

@Sortiq

napisales inaczej ;/ sorki przepraszam ze cie wyzwałem od tych co nie myślą :(

no na pszyrke nie zdonrzem ale za to na majzie bendem ;)

@Bobson.

walka w mc jest juz monotoniczna. I jeszcze jej czas zmniejszanie uważam za złe. Niektórzy narzekają że od 1 hita z sharpness 5 pada steve i płaczą nad tym ze na 3 hity maja kogos w zelaznej zbroji. Drudzy uwazaja ze pvp ciagnie sie w nieskonczonosc trzeba walic do skutku bo ten ma prota 4 i go tak latwo nie da rady ubić. Jest na to rozwiazanie - niech jedna strona sobie wezmie poty sily 2. W sumie fajny pomysł jest tez na bonus x1.5 obrazen wiecej jesli zaatakuje sie zza plecow... ale wiadomo z mc nie zrobisz skyrima.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

Duża mapa, bez jakiś trybów typu fosagaming, poprostu dostajesz zelazne eq maly enchant i lecisz sie klepac, za zabicia masz szanse na drop diaxa z ktorego robisz sobie seta, a na spawnie mozesz kupic enchanty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...