Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] BrainOnlySharp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-Co jeśli po uruchomieniu LeagueSharp'a, po prawiej stronie przy skryptach, napisane jest "CompilingError"?

-LPM na Update All.

Jeżeli ktoś po wykonaniu tej operacji, nadal ma CompilingError niech zaznaczy wszystkie skrypty za pomocą kombinacji klawiszy "ctrl + A", a następnie kliknie na pierwszy lepszy skrypt PPM i wybierze "Update and Compiler" LPM.

Próbowałem już wcześniej to robić i nic, teraz też próbowałem i gówno z tego wyszło jakieś inne propozycje?

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@mati55330

Usuń wszystkie skrypty i dodawaj po jednym , mi kiedyś pomogło ;)

Usunąłem wszystkie skrypty i biblioteczki ale przy probie ich ponownego zainstalowania wyskakuje mi błąd o treści: Wystąpił błąd podczas probie zainstalowania niektórych bibliotek i skryptów, sprawdź logi by dowiedzieć się więce pomorze ktoś? 

Opublikowano

Tylko ja nie moge zrozumieć użyteczności tej paczki?

@top bardzo dobra robota Kappa

No tak.. przecież uzyskanie działających skryptów utility, wszystkie paczki skryptów, oraz najlepszych skryptów dla postaci w 3 minuty, to nic użytecznego.

Skrypty są uporządkowane, a po wpisaniu w wyszukiwanie nazwy championa, wyszukuje wszystkie działające skrypty na tę postać.

Masz rację, nic przydatnego.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Na moje to wchodzi się w Twój spis skryptów, wciska się CTRL+F, wpisuje się nazwę champa i ma się najlepszy skrypt do champa - pobieramy i gramy. Tak o to tworzymy powolutku sobie swoją właśną paczkę skryptów i to w dodatku wszystkie z nich używamy a nie jak tutaj 80% skryptów useless.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Na moje to wchodzi się w Twój spis skryptów, wciska się CTRL+F, wpisuje się nazwę champa i ma się najlepszy skrypt do champa - pobieramy i gramy. Tak o to tworzymy powolutku sobie swoją właśną paczkę skryptów i to w dodatku wszystkie z nich używamy a nie 80% useless.

Nie robię tej paczki dla jednej osoby, tylko dla wielu.

Nie każdy ogranicza się do 10 skryptów.

Dla ciekawostki, ja używam wszystkiego, co tam się znajduje.

Co z tego jak 80% będzie dla Ciebie useless? Zawsze możesz je pousuwać, a zajmie Ci to mniej czasu, niż dodawanie 20% dla Ciebie przydatnych.

Tyle ile pamięci RAM pobiera paczka, ze wszystkimi skryptami, to skype pobiera trzy razy więcej.

I wątpię by komuś się chciało, dodawać nazwy skryptów, do nazw paczek skryptów, by uzyskać taki efekt: http://scr.hu/1oek/8jsov
Dla mnie to jest bardzo wygodne, nawet jeśli mam na to poświęcić odrobinę więcej czasu.

eSwH2k3.png

Opublikowano

O fajna paczka, wszystko ładnie ułożone. Nie trzeba niczego szukać na MPC 30 sekund przed grą ^^.

K2yjCFw.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wytłumaczenie : Dodano ostatnio HWID do L# wyeliminował możliwość używania programu bez posiadania konta.

241r1xi.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po wejściu do gry z włączonym L# wywala bugsplat (nawet bez skryptów). Czyściłem folder appdata. Jakieś pomysły ?

Opublikowano

Pytanie tygodnia, dlaczego ten temat nie jest przyglutowany? szukałem tego, teraz dodam do zakładek chociaż xD

Jak ktoś uzna to za przydatne, to przypnie.

Chociaż wątpię że się tak stanie, po ostatniej akcji z paczką.

Tylko kto Ci w pliku xml da jakiegoś wirusa

Mistejk B).

eSwH2k3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...