Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy bohater?

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No, no, wydaje się ciekawe to wszystko. Oby był to jakiś top laner albo jungler, przydałaby się świeża postać. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Wydaje mi się, że to może być nawiązanie do skinów powiązanych z Inqusition Sivir, Naulitus oraz Marauder Ashe, Warwick.

Opublikowano

Festiwal księżyca a nie jakiś nowy bohater...

Właśnie też czytałem za i przeciw, ale sporo osób doszło do wniosku, że do LL to nie pasuje. 

Opublikowano

Nowy champion jak nic. Na festiwal by czegoś takiego nie robili.

Bierzmy pod uwagę jeszcze jeden wariant. Rework Malphite, który ma otrzymać niby reworka po Poppy i Warwicku ale może zmiana planów?

Opublikowano

Całkiem możliwe, że na "otwarcie sezonu" wleci kolejny bohater, Vander mówił, że na poprzednim LCS, Riot miał już kilka postaci do przodu zrobionych.

Opublikowano

Nie sądzę, że dadzą teraz nowego bohatera.

Skąd takie przypuszczenia? Wszystko jest możliwe, a nowa postać by się przydała, z racji chociażby tego, że na topa i junglę dawno nie było. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Skąd takie przypuszczenia? Wszystko jest możliwe, a nowa postać by się przydała, z racji chociażby tego, że na topa i junglę dawno nie było. 

Hahahahahhahahahaha gdzie ty żyjesz człowieku...Ostatni bohater to jungler...

Opublikowano

W sumie to ciekawe, sam jestem ciekawy co to będzie. ;)

Nie wiem czy potrzebny teraz nowy bohater.

Opublikowano

Hahahahahhahahahaha gdzie ty żyjesz człowieku...Ostatni bohater to jungler...

Mój błąd. Top nic nie miał dawno, mid też nie. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Znalazlem cos takiego moze cos nowego od Viktora ? ;d

t1vSmQ3.jpg

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Nie przejmować się tylko czekać na jakiekolwiek informacje od nich. Za niedługo może jakieś nawet pliki się znajdą w folderze LoLa i wtedy można coś sugerować.

Chociaż trzeba przyznać że symbole bardzo ciekawe, a to z Nautem nie za bardzo chce mi się wierzyć... 

@1373230489-U611928.pngECLC - tak więc oświeć nas i podziel się swoją myślą, nikt nie wie co to może być...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...