Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Virtual rudy

Got Banned

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest jakis sposob zeby samo przyzywalo co 10 minut rude? bo bsem nie umiem poniewaz nie potrafie wyciagnac id przywolania a na virtualu jesst chyba zmienione albo po prostu bs nie daje rady uzywac co 10 minut

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

Wydaję mi się, że nie ma takiej możliwości.

BS działa na zasadzie ciągłej zmiany, jedynie musiałbyś mieć program, który co dany okres czasu CI klika na item - raczej nieopłacalne do napisania.

Opublikowano

Up stop spam . Nie wiesz nie pisz !!!

Do pytającego . 

W bs masz na ostatniej karcie id zmianek 1-5 i 6-7 . Obok masz zmien cos w ten deseń , Dajesz rude na prawy dolny róg w eq na 1 karcie , i dajesz zmień w bs i masz id rudy . Nastepnie to dajesz jakiś item na slot i dajesz mixuj . I ustawiasz czas .

Wydaję mi się, że nie ma takiej możliwości.

BS działa na zasadzie ciągłej zmiany, jedynie musiałbyś mieć program, który co dany okres czasu CI klika na item - raczej nieopłacalne do napisania.

Napisać takie coś w auto it dla mnie (jestem w tym zielony) to 10 min ..... 

BUM

Opublikowano

Up stop spam . Nie wiesz nie pisz !!!

Do pytającego . 

W bs masz na ostatniej karcie id zmianek 1-5 i 6-7 . Obok masz zmien cos w ten deseń , Dajesz rude na prawy dolny róg w eq na 1 karcie , i dajesz zmień w bs i masz id rudy . Nastepnie to dajesz jakiś item na slot i dajesz mixuj . I ustawiasz czas .

Napisać takie coś w auto it dla mnie (jestem w tym zielony) to 10 min ..... 

dzieki wykorzystam:) mozna juz zamknac temat! 

ban na statusy since 09.2015 :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...