Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Fivestories 4.4

hersentokrul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początek screeny:

System petów [ w trakcie robienia ]

iTY8yOr.png

gaknrxR.jpg

System biczy

10339438_628124787314022_530184464544500

System gemów

1614451_625803467546154_3222795453339501

Nowe kostiumy

1072631_592933700833131_1405677950019148

10700068_592933634166471_643748311710627

Co znajduje się na serwerze:

* System petów,
* Gemy,
* Bicze,

* IS,
* Nowe questy do 100lvl,
* Nowe eq pvp można tworzyć,
* Naprawiony marduk, moby się spawnują,
* System orków,
* Codzienne questy,
* Zwierzaki z monet za dzienne questy ( niedługo runy petów też ),
* x3 Więcej mobów na td,
* Pełne 4.4 ui,
* Loteria [ w trakcie robienia ],
* Wszystkie ikony naprawione,
* Nowy mount [ goryl ],
* Piłkarskie kostiumy,
* Anbari i undred ( nowe mapy ),
* 70% Win na maszynie,

Strona: fivestories.eu

Narazie nieczynny serwer.

Opublikowano

!!!!! NIE POLECAM!!!!!!!!!!. Admini okradali ludzi na innych privach, m.in. ukradli mi konto na p4story tzn. itemy z konta. Włamali się gdyż miałem takie same emaila na serverach :)

Opublikowano

!!!!! NIE POLECAM!!!!!!!!!!. Admini okradali ludzi na innych privach, m.in. ukradli mi konto na p4story tzn. itemy z konta. Włamali się gdyż miałem takie same emaila na serverach :)

Dlatego nigdy się nie podaje takich samych passów jakie masz do innych serwerów itp. Napewno masz pewność że to administracja Cie okradła? Jirkusa znam troszke i nie wydaje się na takiego złodzieja.

Opublikowano

Serwer zapowiada się ciekawie. 

Na kiedy przewidziany jest start?

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem

Opublikowano

A może pobrałeś jakiegoś wirusa lub podałeś gdzie indziej passy.

Jak miałeś takie same emaile to dużo nie da, bo bez hasła nie wejdą. 

Masz jakieś dowody na nich czy bezpodstawnie oskarżasz? 

Nie wierzę, że mogą to robić ale potem inne passy najwyżej jak serwer wystartuje i szukajcie mnie pod nickiem: Senchi.

Na 100% zagram, bo wszystko ładnie się zapowiada ;)

Hersen jak zdobyć dostęp do testów?

Opublikowano

A może pobrałeś jakiegoś wirusa lub podałeś gdzie indziej passy.

Jak miałeś takie same emaile to dużo nie da, bo bez hasła nie wejdą. 

Masz jakieś dowody na nich czy bezpodstawnie oskarżasz? 

Nie wierzę, że mogą to robić ale potem inne passy najwyżej jak serwer wystartuje i szukajcie mnie pod nickiem: Senchi.

Na 100% zagram, bo wszystko ładnie się zapowiada ;)

Hersen jak zdobyć dostęp do testów?

Polacy, słowacy, Włochy - Zakaz testowania :c Na FB Się pytałem Go.

Opublikowano

Jirkus i Yellow Swag banda bachorow ktorzy uwazaja sie za najlepszych a oszukali juz tylu ludzi :C

Serwer moze bedzie dobry ale napewno  nie mozna ufac tym 2 Developerom :C

Sprzedali mi te pliki a za odblokowanie ich zycza sobie 300 euro wiec ......

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Opublikowano

Jirkus i Yellow Swag banda bachorow ktorzy uwazaja sie za najlepszych a oszukali juz tylu ludzi :C

Serwer moze bedzie dobry ale napewno  nie mozna ufac tym 2 Developerom :C

Sprzedali mi te pliki a za odblokowanie ich zycza sobie 300 euro wiec ......

Ich bym nie nazwał bachorami, to że zan nie umie odaplić Ich plików nie moja wina, te co wrzucił z source itp smigają u mnie normalnie.

Opublikowano

a będzie English Patch ? 

Strona serwera zawiera adres .eu, więc pewnie tak :>

Opublikowano

Mówisz, że sprzedali tobie i nie umiales odpalic,a teraz co innego gadasz. Na pewno się bawiles i nie umialea odpalic, a teraz masz żale do nich. Jesteś powiązany z Ultimate, więc nie gadaj, że cię nie kręci.

Hersen poprosisz o stworzenie angielskiego spolszczenia, bo z tymi nowymi rzeczmi nie jestem obeznany, a czeski trudny język.

Opublikowano

jestem powiazany bo mam kase  a  o stawianiu serwerow nie mam zielonego pojecia

Przepraszam Cie, ale to nie Ty kupiłeś pliki tylko Eldron.. A Ty je udostępniłeś, że niby nie działają, a są w pełni sprawne.

Mówisz, że sprzedali tobie i nie umiales odpalic,a teraz co innego gadasz. Na pewno się bawiles i nie umialea odpalic, a teraz masz żale do nich. Jesteś powiązany z Ultimate, więc nie gadaj, że cię nie kręci.

Hersen poprosisz o stworzenie angielskiego spolszczenia, bo z tymi nowymi rzeczmi, t nie jestem obeznany, a czeski trudny język.

Narazie nie da rady, tcd wszystko jest zmodyfikowane na czeski. Wkrótce będzie :)

Opublikowano

@tomeczkooo

Niechce zrobić offtopic'u, ale Wam nie działają pliki :) Mi wszystko działa.. Nawet questy nowe, pieki tablica itp

4xzqne.jpg

Pls. Strony niemam ;*

Client będzie po Czesku oraz Angielsku!

Opublikowano

Hersen, ukradłeś tylko strone a pliki nie działają :) Jak ktoś chce english patch to pw. 

ty nie powiem kto... dales pliki z 2011 roku i sie podniecasz LOL Pokaz lepiej ss z gry jak masz np nick [DEV]Hersen i wbite gemy... I PS takiego SS tez moge sam zrobic...

Opublikowano

Twoj screen nie potwierdza tego, ze plki dzialaja ;) Jest jakas wyedytowana baza danych? I co z tego, skoro usługi nie dzialaja, trudno by działały, skoro byly stworzone 4 lata temu :(

Opublikowano

Ogólnie, polecam Wam sie nauczyć podstaw serwerów do 4story. Nauczył mnie wszystkiego Rollien i Michamo. Niechce zmieniać poziomu tematu, co ma strona do plików? Czepiacie sie mnie bo nic sami nie umiecie zrobić ;) Zaraz pan Damianek napisze że na ts dzisiaj wszedłem abyście mi pomogli, ale już sam sobie poradziłem. Ty zan lepiej przestań pisać posty, bo za 2/3 masz warna. Nie umiesz pisaćna poziomie postów tylko spamisz jak... Dałeś działające pliki do internetu na epvp i inni już stawiająserwry bo sobie odbugują je. Tomek żadnej strony niemam, ani nie chce gdyż mam identyczne strony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...