Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Global, wracać?

0ryginalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ravia s2-s1, balmora s1-s2, na globalu gra max 5k osób... Tylko że mówię o liczbie graczy na wszystkich serwerach ŁĄCZNIE! Chociaż jeżeli chcesz wbijać od nowa ten X lvl, wydać tonę PLN-ów na IS, po czym skończyć grę z powodu małej ilości graczy to powodzenia ;)

GzJUyGg.jpg

Opublikowano

Możesz wrócić na PL. Na Tortudze gra sporo ludzi, zresztą inne serwery też nie świecą pustkami. Wystartowała już Balmora S2, także polecam. 

~ PandoraMT2 ~

Opublikowano

A według mnie warto na globala, ale sg. Dużo eventów, administracja stale zajmuje się serwerem i pomaga, nie jest trudno zarobić, a ceny za np. Tygre+9 to ~8kk. Is w sklepach u ludzi więc nie trzeba pompować hajsu w niego. Exp zwiększony w stosunku do pl, z 70 do 75 wbiłem w 3h.

Opublikowano

A ja polecam PL - masz pewnosc ze nie padnie a nie jak terazniejsze serwery, nie ma ddosow. konkurencji takiej jak priv vs priv i o eq teraz nie trudno latwo mozna sie dorobic ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...