Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft na wesoło :)

MiamiHeat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem nawet, jak to opisać. Jak dla mnie jest za dużo przekleństw i nie idzie zbytnio tego oglądać. Od strony technicznej też nie wygląda to najlepiej. Cały czas słychać echo...

Opublikowano

Duża różnica głośności między Tobą, a kolegą. Gdyby jeszcze nie piszczał, czyli byłyby ustawione dobrze audio, to jeszcze by się przekleństw dało słuchać. Do tego to echo.

Ale w aktualnym momencie, to aż piszczy i chyba się zgodzisz. Szczerze Ci powiem, że dużo osób nagrywa MC i ciężko będzie Ci znaleźć kogoś, kto będzie to oglądał,

bo jak sam mówiłeś - dopiero zaczynasz, a osoba która się nie zna, nie ma nic ciekawego do pokazania w grze.

No ale gdybyś nagrywał sam i z czegoś, co znasz to wyszłoby spoko i fajnie, że się chciałeś podzielić. ;)

343731479829004887779.png

Opublikowano

Ogólnie słabo ;P Również uważam, że mimo wszystko jest dużo wulgarnych słów i jeszcze to echo.. Nie idzie oglądać i sluchać ;)

Opublikowano

Radzę Ci zapoznać się z poradnikami dotyczącymi nagrywania. Jakość jest nie najlepsza.

KLIKNIJ

ABY PRZEJŚĆ DO PREZENTACJI ODCINKA ZWIĄZANEGO Z LEAGUE OF LEGENDS

Opublikowano

wulgaryzmy nie robią z was bohaterów jak nagrywasz z kolegą to przy obróbce zrób coś żeby nie było tego echa. 

kumpel albo ty macie głos jak ajgor

ogółem wydaje się śmieszne :D

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Jeśli chodzi o pomysł na nagranie jest jest zły, lecz jeśli chodzi o wykonanie itp to tragedia. Przegłos u kolegi jest okropny... jest jeszcze kilka innych zastrzeżeń do tego ale mnie najbardziej to irytowało .

Opublikowano

Duuużo przekleństw. Ogólnie to strasznie gimbusiarnią śmierdzi. Rozumiem, że dopiero odkryłeś minecraft'a, ale nie musisz co chwilę mówić "Ku*wa" :))

gvpW1Ob.png

• 5 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...