Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Youtube - Counter strike, metin, Role Play, minecraft!

Krzesi4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

orAqAyf.png

Witam bardzo serdecznie wszelkich widzów, czy osób po prostu oglądających znaleziska na Youtube. Chciałbym przedstawić swój kanał, który założyłem dwa dni temu (27.01.2015 - Wtorek). Co zachęciło mnie do nagrywania? Zdecydowanie długi okres oglądania filmów znanych youtuberów jakimi są na przykład Vertez, Negatyw, Isamu czy też NitroŻyniak. Są to cztery osoby dzięki którym powstał mój kanał, są to osoby które zachęciły mnie do nagrywania. Mam nadzieję iż na moim kanale pojawi się kilku widzów którzy z chęcią będą odwiedzali moje FILMYarrow-10x10.png.

Co można/będzie można znaleźć na kanale?

Na kanale znajdziecie przede wszystkim Counter-Strike 1.6, ponieważ nie mogę pozwolić sobie na gry o większych wymaganiach, a uważam że nagrywając Cs'a może być równie ciekawie, to Wam gwarantuje. Grywać będziemy na wszelkich rodzajach serwerów, od DM, do Cod Mod etc. Zamierzam rozpocząć również serie na kanale z metin2, dokładniej na serwerze pompamt2. Wiadomo, że będą również inne, dość ciekawe gry - zapraszam serdecznie!

Obecne nagrania:

https://www.youtube.com/watch?v=PN6ihT19BlU

Kilka słów o mnie!

Na imię mam Krzesimir, podchodzę z mniejszej miejscowości mieszczącej się zaraz obok Poznania. Konto na kanale Youtube posiadam zaledwie od kilku dni, jednak uważam, iż kanał rozwija się sporymi krokami. Po za Youtube zajmuje się tworzeniem stron na silnikach mybb, phpbb, ipb jak i tworzeniem serwerów Counter-strike, czy też serwerów na platformie SAMP. Jeżeli chodzi o sporty - jestem instruktorem bilarda, w takowego gram już od czterech lat. Lubię również pograć rekreacyjnie w piłkę nożną, siatkówkę czy tenisa. 

Zapraszam serdecznie!

Opublikowano

Od kolejnego filmiku nie będzie intra tylko będzie estetyczne przejście, zmieniłem również program na pełną wersje płatnego, więc teraz będzie już tylko lepiej. :)

Opublikowano
Już jutro około 18 let's play z serii Gta Vice City, czyli z najlepszego klasyka biggrin.png Spora dawka śmiechu, kto chciałby obejrzeć zachęcam do subskrypcji, aby być na bieżąco. smile.png https://www.youtube.com/channel/UCvJnKyoF5tn_LEvDPzMHtZw/videos

Co do majkrafta - na kanale pojawią się już tylko z dwa odcinki z racji tego, że youtube jest wypchany tą grą, więc nie ma sensu pchać tego dalej na siłę. Postanowiłem nagrywać dużo ciekawsze gry, na przykład takie jak Vice City. Tego nie ma dużo, a jest cholernie klimatyczne, a gra może być ciekawa i zabawna. Zachęcam do śledzenia kanału! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...