Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ALARIA.PL

Alisa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serdecznie zapraszam wszystkich na serwer! Na forum odbywa się aktualnie konkurs jak i na fanpage!

Aby wziąć udział w konkursie kliknij to zdanie.

QbfJKd7.png

Witajcie zaczynamy event zwany losowaniem V.I.P na forum. Event będzie powtarzany regularnie co tydzień.

Wyniki konkursu zostaną podane godzinę przed startem serwera!

FXSQ6mF.png

Aby wziąć udział w konkursie należy napisać post w temacie "Biorę udział w 1 losowaniu VIP."

rekHCoo.png

1. Miejsce

~ 800 Smoczych Monet na Alaria.pl

~ Ranga V.I.P 30 dni na forum.alaria.pl

~ 30 punktów reputacji na forum.alaria.pl

~ champion.png

2. Miejsce

~ 500 Smoczych Monet na Alaria.pl

~ Ranga V.I.P 15 dni na forum.alaria.pl

~ 20 punktów reputacji na forum.alaria.pl

~ Gold_.jpeg

3. Miejsce

~ 300 Smoczych Monet na Alaria.pl

~ Ranga V.I.P 7 dni na forum.alaria.pl

~ 10 punktów reputacji na forum.alaria.pl

~ blue.png

ADMINISTRACJA NIE MOŻE BRAĆ UDZIAŁU W LOSOWANIU!

ELITA MOŻE WZIĄĆ UDZIAŁ W LOSOWANIU

RANGA V.I.P ZOSTANIE PRZYDZIELONA NA OKREŚLONĄ WYŻEJ ILOŚĆ DNI!

Opublikowano

Ooo kurfa! Czysta Deila! 

Spodziewajcie się padających channeli!

Nawet klient nie zmieniony! Interfejs, handlarze, opisy cokolwiek! :D

Nie polecam bo te pliki ale powodzenia. ;)

Opublikowano

wezcie sobie na przyklad te serwery ktore powstawaly 5 lat temu bo nie bylo plikow do pobrania... na przyklad taki virtual... powstal 5 lat temu a i tak nikt nie ma ich plikow bo oni je tworzyli i nikomu nie udostepniali tak samo xenox i pandora tylko ze te za to nie maja administracji wiec w 100% przykladu nie mozna brac ale ludzie jak juz cos robicie to robcie cos swojego a nie liczcie na kase... co i tak pewnie przyniesie straty

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

Pamiętam jak chciałem startować po raz kolejny ze swoim który startował na jednych i tych samych plikach. Ludzie mi to stanowczo odradzali, bo efekt byłby taki jak u was.

A skoro nie chcę wam się pobrać czystych terenzo i zrobić z nimi czegoś fajnego to pozostaje mi was prosić o to, bo startować na plikach deili to jak wydać na siebie wyrok śmierci.

Jeżeli są te same bugi to spodziewajcie się tego że ludzie będą wywalali Channele dla zabawy albo jak przegrają pvp, albo jak się wkur.. ! 

Serwer jak serwer, polecić nie mogę. Ale cóż powodzenia.

Opublikowano

Ciekawie wygląda, najbardziej podoba mi się ta prezentacja :D z*********e wygląda :P powodzenia!

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Dzięki wszystkim za komentarze.

Dla zainteresowanych - na naszym fanpage serwerowym trwa konkurs na smocze monety, zapraszamy do udziału.

Dla niezainteresowanych - straszenie o padających channelach odstrasza tylko naszych przyszłych graczy, proszę o wstrzymanie takich komentarzy dla siebie.

32722978568683240514.png

Opublikowano

ps. 268 wyswietlen na mpc przez tyle godzin - to juz swiadczy o tym ze nie ma zadnej reklamy procz mpc bo jakby byla jeszcze jakas to by bylo i tu wiecej wyswietlen ;)

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

Nie reklamujemy się tylko na tym forum, reklamujemy się na różnych fanpage oraz niedlugo youtube, nie dajemy linku do prezentacji na mpc tylko do prezki na naszym własnym forum.

32722978568683240514.png

Opublikowano

Zapowiada sie z*********e.

3 pyt.

1. Kiedy reklama będzie na yt?

2. Co będzie dropilo z pustynnego elfa?

3.balans jest?

dostane odpowiedz?

To juz mogliście dodac przynajmniej zbroje na 190/200, i mieczyk.

i dungeony na 190 i na 200,bo skoro jest 250 max ? ;o

Opublikowano

nawet  zmienić ten system ulepszeń (chociaż wygląd) już by było dużo lepiej , no ale po co , lepiej na czystym gotowcu ;)

no ale powodzenia.

Opublikowano

Kolejny serwer z możliwościami, ale nie uda się Go utrzymać długo z powodu liczby graczy.. Świetny przykład to Moyes.

No cóż, ale zobaczymy zagram na pewno.

Opublikowano

Powtarzam pytania:

1. Czy balans jest zrobiony?

2.Co będzie dropilo z pustynnego elfa?

3.kiedy reklama na youtube? :) Po starcie, czy przed? ;>

Opublikowano

Nie wiem po co robicie tą samą datę starty co inny serwer. Takie zagrania są szczerze irytujące. Co do serwera, planujecie jakieś nowości na serwerze? Bo póki co niczym nie zaskoczyliście. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...