Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SivHD

Fanboy Pegasa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem , według mnie te jego (nie) mocne picki na mida są do bani , np. AP ez , później się ludzie na oglądali tego gówna i efekty są takie , że mam takich pro ap ezów midderów którzy pickują eza na zeda xD

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Opublikowano

Według mnie robi śmieszne streamy, ale ostatnie funny moments na beznadziejne.

bardzo śmieszne streamy , aż boki urywa xD [nie śmieszne ...]

07b0pe452q46_t.jpg

Opublikowano

Dobre streamy, strasznie pozytywnie nastawiony człowiek (w przeciwieństwie do np. Disa, nie wiem jak tą kur*e może ktokolwiek oglądać, to tak ps), jego funny moments mnie po prostu śmieszą, może nie umie farmić najlepiej i często robi jakieś troll rzeczy, ale bądź co bądź - który z was ma co grę 20 stacków na mejaiu? ;)

Opublikowano

Dobre streamy, strasznie pozytywnie nastawiony człowiek (w przeciwieństwie do np. Disa, nie wiem jak tą kurwe może ktokolwiek oglądać, to tak ps), jego funny moments mnie po prostu śmieszą, może nie umie farmić najlepiej i często robi jakieś troll rzeczy, ale bądź co bądź - który z was ma co grę 20 stacków na mejaiu? ;)

ale fryza to mógłby zmienić xD

Opublikowano

Dobre streamy, strasznie pozytywnie nastawiony człowiek (w przeciwieństwie do np. Disa, nie wiem jak tą kur*e może ktokolwiek oglądać, to tak ps), jego funny moments mnie po prostu śmieszą, może nie umie farmić najlepiej i często robi jakieś troll rzeczy, ale bądź co bądź - który z was ma co grę 20 stacków na mejaiu? ;)

Zacznij się lepiej pytać który z nas co grę buduje mydżaja xD:D

07b0pe452q46_t.jpg

Opublikowano

@topic Nie wiem czemu go obrażasz od p****ów bo z tego co Mi wiadomo owym p****em nie jest.

Nie gra dla dywizji ani nic z tego typu, po prostu chcę się dobrze bawić.

Lubię oglądać jego filmiki/stream z paru powodów np. fajny akcent (stackz [if u know what i mean]), troll plejsy i te jego picki :v

Na pewno jakby grał na poważnie zaorałby nie jednego z was :ninja:

Opublikowano

@topic Nie wiem czemu go obrażasz od p****ów bo z tego co Mi wiadomo owym p****em nie jest.

Nie gra dla dywizji ani nic z tego typu, po prostu chcę się dobrze bawić.

Lubię oglądać jego filmiki/stream z paru powodów np. fajny akcent (stackz [if u know what i mean]), troll plejsy i te jego picki :v

Na pewno jakby grał na poważnie zaorałby nie jednego z was :ninja:

Ale czy ja go w jakikolwiek sposób obraziłem? PLS XDDDDDDDDD
Sam oglądam jego streamy, no ale popatrz na niego + na dodatek gra zazwyczaj Ezem ,_,

P**** =/= gej
Opublikowano

Co do Disa to wyrażę się jasno, gość zbyt bardzo wziął sobie zasady stylu gry do serca jak i do głowy. dla niego coś takiego jak bot bez adc to troll lub zrobienie złego itemu to przegranie gry (nie chodzi mi o nieopłacalne itemy na postaciach).

Natomiast SivHD tą osobę szanuję za to, że pokazuje innym, że zasady stylu gry nie są najważniejsze w grze i każdym buildem na postaci można ugrać.

Opublikowano

Ale czy ja go w jakikolwiek sposób obraziłem? PLS XDDDDDDDDD
Sam oglądam jego streamy, no ale popatrz na niego + na dodatek gra zazwyczaj Ezem ,_,

P**** =/= gej

Normalnie wygląda o_O A to, że gra Ezem to czysty przypadek, że akurat ta postać z tego typu skillami mu się spodobała lol. Nie ma to jak oceniać osobę po wyglądzie i tym czym gra xD

Opublikowano

Normalnie wygląda o_O A to, że gra Ezem to czysty przypadek, że akurat ta postać z tego typu skillami mu się spodobała lol. Nie ma to jak oceniać osobę po wyglądzie i tym czym gra xD

Weź sie k***a z tym pogódź i rób sobie marnych nadzieji XDD

Ofc grzyweczka. PSZYPADEG NIE SONDZE
Opublikowano

Jeśli wybieracie streamerów po ich fryzurach a nie poziomie gry i kulturze osobistej to pozdro.

Opublikowano

Jeśli wybieracie streamerów po ich fryzurach a nie poziomie gry i kulturze osobistej to pozdro.

No bo k***a, lepiej popatrzeć chyba na kogoś ładnego, nie?
Kiedyś taka laska na twitchu streamowała. Grała tylko Yi i strasznie feedowała, ale cycki miała z*******e xD
Opublikowano

No bo k***a, lepiej popatrzeć chyba na kogoś ładnego, nie?
Kiedyś taka laska na twitchu streamowała. Grała tylko Yi i strasznie feedowała, ale cycki miała z*******e xD

Laska to laska, gorzej jak to facet a oni się przyglądają jak on wygląda, trochę homo

Opublikowano

Ja osobiście do niego nic nie mam, podoba mi się jego "zabawny" styl gry, pokazuje że tą grą należy się bawić, a nie brać ją na poważnie, wolałbym mieć w drużynie takiego Siv'a niż 4 cisnących na siebie idiotów już podczas wyboru postaci. Szczerze, jestem neutralny co do niego, ale wiele osób może z niego brać przykład jeśli chodzi o podejście do gry. 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi. Gość wygląda normalnie. Fryzura bardzo często spotykana wśród młodzieży. Gra bardzo dobrze, nawet trollując np. AP Rek Sai ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...