Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO cena.

Jekorgi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam takie pytanko, czy znajdę gdziekolwiek uczciwą aukcję z CS'em do 30zł? Jeśli zły dział to przepraszam i proszę moderatora o przeniesienie.

Opublikowano

Na fabrykakluczy za 34zł

Alledrogo możesz po patrzeć / 30zł może znajdziesz . Patrz na ilość kupionych i komentarzy .

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Na fabrykakluczy za 34zł

Alledrogo możesz po patrzeć / 30zł może znajdziesz . Patrz na ilość kupionych i komentarzy .

Na fabryce jest za 40zł, na allegro znalazłem kilka aukcji z ceną 30-35zł ale były delikatnie mówiąc "podejrzane". Było kilkanaście tych aukcji z takimi samymi danymi i opisem tylko cena różniła się w każdej z tych aukcji o 1-2zł.

Opublikowano

To chyba lepiej dopłacić te parę zł i mieć pewniak, niż jakieś podejrzane, 10zł to majątek nie jest.

Ew popatrz opisy tych aukcji na allegro, sprawdź jaki region dostępny (bo możesz nie móc aktywować w polsce) sprawdź czy używany czy nowy i takie tam.

Opublikowano

To chyba lepiej dopłacić te parę zł i mieć pewniak, niż jakieś podejrzane, 10zł to majątek nie jest.

Ew popatrz opisy tych aukcji na allegro, sprawdź jaki region dostępny (bo możesz nie móc aktywować w polsce) sprawdź czy używany czy nowy i takie tam.

W sumie to masz rację, kilka zł to nie majątek, ale mimo wszystko fajniej kupić taniej niż później mieć tę świadomość, że się przepłaciło. Stąd to pytanie czy ktoś zna jakieś dobre stronki z których takowego cs'a mogę zakupić w miarę rozsądnej cenie^^

Opublikowano

Ja sporo kluczy do csgo na fabryce kluczy kupuje, i nie czuje że przepłacam, a dostaje produkt zawsze (kupowałem tam już z 10kluczy ponad) po zapłacie odrazu, jest na emailu czy nawet u nich na stronie w panelu, tak więc elegancko.

Opublikowano

hmm polecam allegro za 30 zl kupisz albo od kogos ;>

Jakieś propozycje? Masz może jakieś sprawdzone aukcje ^^? No właśnie pytałem każdego znajomego czy mają klucze do cs:go. Jeden miał to posprzedawał za 10zł a ja nie zdążyłem się załapać xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...