Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ustawienie domeny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

slLKMRy.png

52EpdBl.png

Mam domene na home.pl, chcialem ustawic adres ip serwera na dobopo.eu <--- taka domene tez kupilem, i jest ona na liscie rekordow

dodatkowo chce podpiac strone pod domene taka sama jak serwer tzn dobopo.eu-> a tu mi pisze ze nie da rady bo juz taki rekord istnieje. To co ja mam zrobic? usunac rekord dobopo.eu? sa az 4 takie rekordy z jakimis dnsami wolalbym tego nie ruszac.

Wie ktos jak zrobić aby i serwer i strona mialy identyczny adres? taki jak kupilem na stronie?

Help ;/

adres ip mc.domena.eu udalo mi sie ustawic ale tego zeby bylo domena.eu nie ogarniam ......

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

@BaronTiVi

a ty nie nabijaj postów, eu mam i mi dziala tylko nie wiem jak przekierowac aby dobopo.eu pokazywalo nazwa.gameclan.pl ......

DO ZAMKNIECIA. JESTESCIE SZYBCY JAK SPIDI GONZALES, poradzilem sobie i jest git mimo wszystko dzieki bo wiele razy mi to forum pomogło. a ten u gory to nabija se posty.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...