Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DBV - BOT

Tocker1222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć i czołem !

Ostatnio pytałem Was o MC do DBV xD Dziś mam pytanko z innej półki ;p

Chciałem się dowiedzieć czy jest wśród Was ktoś kto posiada bota do DBV, który obsługiwałby silnik DBV i posiadał podstawowe opcje :)

Z góry dzięki i pozdrawiam :)

Opublikowano

Ktos moglby wkoncu udostepnic tego bota tutaj albo napisac ze posiada i dziala, bo panowie z Brazyli juz dawno na nim zauswaja.

Brazole mają wlasną wersje (gdy pogrywałem na DBV, poznałem miłego brazola[ znającego angielski, co jest ewenementem]),który mi powiedział, że oni mają jakiegoś przerobionego klienta(zrobionego przez jakiegoś innego brazola), na którym jadą na elfbocie. Ile w tym prawdy to nie wiem, ale wiem że są takie klienty (ale u nas nikt ci nie da za darmo, w porównaniu do brazoli (którzy trzymają się razem i są bardzo pomocni sobie, w przeciwieństwie do polaków).Wystarczy sobie przerobić klienta i się dowiedzieć na jakiej wersji tibii jest DBV (chyba 8.42) i jechać na elfbocie.

DR5ChPt.png

Opublikowano

To dawajcie moze wspolnymi silami uda nam sie ogarnac i przerobic klienta aby elf dzialal i wtedy wrzucimy tu tutaj niech nasi rodacy tez posiadaja. Powiedzcie co trzeba tam mniej wiecej zrobic to sproboje chociaz to jakos zlamac musze wiedziec jak mozna rozpakowac tego klienta :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...