Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Katarina - zmian nie będzie

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poprzedni news o rzekomych zmianach był dość popularny w tym subforum. Okazuje się, że zmian nie będzie a przynajmniej nie w takiej formie jak były przedstawione.

Poprzedni news:

http://www.mpcforum.pl/topic/1356372-katarina-%E2%80%93-zapowiedziane-zmiany/

Zmian nie będzie:

http://polscygracze.pl/mozecie-zapomniec-zmianach-katariny-prace-poszly-innym-kierunku/

Tweet:

https://twitter.com/ricklessabandon/status/560200757975085056

Opublikowano

@naturus ale nie aż tak dużego

IMO dobrze, że te zmiany zostały odwołane, wystarczającym nerfem jest usunięcie DFG z gry.

FizzyFisherman_eune_57_3_logo.png

Opublikowano

W sumie szkoda bo napierdalsz lbem w klawiature i masz pente.

No jak nic mi to przypomina paladynów retribution z WoWa, gdzie ludzie dokładnie to samo robią. :D No i może jednak kupię ten Warring Kingdoms dla katy skin nie wiem.

Opublikowano

ja napierdalałam tyle razy dlonmi gdzie popadnie i penty nigdy nie miałam, no :/

szkoda, kata powinna dostac nerfa ;]

Opublikowano

Kata dostanie nerfa najprawdopodobniej w patchu 5.23 ;)

w8, czyli niby w jakims patchu do tego patcha co juz jest? nic takiego na pbe nie bylo wiec jakie glupoty pieprzysz

i dobrze ze nie dali jej zmian w takeij formie jak to przedstawili, bo kata byla by po prostu slaba, nie bylo by itemow na nia

­

Opublikowano

w8, czyli niby w jakims patchu do tego patcha co juz jest? nic takiego na pbe nie bylo wiec jakie glupoty pieprzysz

i dobrze ze nie dali jej zmian w takeij formie jak to przedstawili, bo kata byla by po prostu slaba, nie bylo by itemow na nia

5.23 czyli nowy odrębny patch(5.3) ziom ;) Podobno wtedy mają wprowadzić nerfy czy tam jakieś zmiany dla katy ;)

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Opublikowano

Jakoś od zawsze gram Katunią i bardzo dobrze radze sobie bez dfg więc nie wiem skąd ten płacz xD 
Jedynie wielka strata dla Ahri a akurat zaczynałam ją mainowac. super

Opublikowano

Tweet jest informacją od Riotu.

To było do wilcykieła, żeby dał źródło gdzie jest napisane o nerfie na katarine.

FizzyFisherman_eune_57_3_logo.png

Opublikowano

5.23 czyli nowy odrębny patch(5.3) ziom ;) Podobno wtedy mają wprowadzić nerfy czy tam jakieś zmiany dla katy ;)

chyba 5.3 a nie jakies 5.23 ziąąąąąąąąąąąąąąą

zapewne cos innego przygotujo, tak samo jak bylo z rene

­

Opublikowano

­No i bardzo dobrze że nie ma nerfa :D

Nawet bez DFG niszczy tylko jak ludzie budują maske pierwszą potem lecą dalej w zalecany to nie ma co pisać z takimi :D

Opublikowano

Nie chce was martwic ale po usunieciu DFG ona moze bufy dostac, a nie nerfy.. kazda postac bazujaca na DFG ma dostac rekompensate w postaci mocniejszych skili. o nerfie wiec radzilbym zapomniec :)

Opublikowano

Nie chce was martwic ale po usunieciu DFG ona moze bufy dostac, a nie nerfy.. kazda postac bazujaca na DFG ma dostac rekompensate w postaci mocniejszych skili. o nerfie wiec radzilbym zapomniec :)

Tylko ze kata ma wszystkie skille aoe wiec jej usuniecie dfg wiele nie zmienia.

np taka ahri,lb glownie skupialy sie na jednym celu wiec dla tych postaci powinny byc jakies buffy a nie dla katy ktora focusuje 5 osob naraz.

Opublikowano

widziales gdzies buff dla fizza? ja widzialem zmiany dla niego, ale na gorsze ktore juz sa na live server

buff dla lb? nic takiego na pbe nie widzialem

ap malph? gdzie rekompensata dla niego?

nie bedzie zadnych rekompensat bo w 5.3 wychodzi nowy item dla mage (źródło patch notes 5.2)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...