Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Isaric.PL

H.81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grafik użył topazu trochę mu to nie wyszło no ale cóż bywa. 

Możecie już skończyć te teorie spiskowe? Śmiać się chce :D

Ale ja nie napisałem tego w celu spiskowym, zapytałem z ciekawości.

Dlaczego od razu ktoś zarzuca mi spisek ?

Nie należę do ludzi którzy spiskują przeciwko innym, poza jednym wyjątkiem.

Czysta ciekawość.

Opublikowano

Beta jutro dobiegnie końca. 

Wasze konta zostaną zablokowane aż do startu serwera a rejestracja zostanie wyłączona. 

Opublikowano

powiem tak. Nie przepadam zbytnio za administracja. wiele przeliśmy, wiele się kłóciliśmy :D no ale cały czas nie będę im tego wypominać i utrudniać życia. Życzę powodzenia w prowadzenie serwera. Polecam.

Opublikowano

Nudy, są lepsze serwery. Ten serwer nie podoba mnie się. w porównaniu z innymi..

Opublikowano

Dzisiaj w godzinach 17/20 pojawi się oficjalny klient do pobrania i zostanie włączona rejestracja. 

Opublikowano

Jeszcze troche i zapowiedzi serwerow takich jak ten wyladuja na 2 stronie forum a ty H.81 bedziesz musial ja odswiezac aby ktokolwiek dowiedzial sie o tym, ze startuje serwer Isaric. (Gorszej nazwy sie nie dalo?)

Poczawszy od prezentacji konczac na poszczegolnych detalach serwera stwierdzam, ze po raz kolejny sie zawiodlem widzac tak marny projekt.

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...