Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Forum "Teksty/Artykuły Użytkowników"

DaPik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam propozycję utworzenia takiego działu, gdzie Ci bardziej kreatywni użytkownicy mogliby się udzielić na zwykłe ogólne tematy i prowadzić na nie dyskusje, lub po prostu byłoby to miejsce dla osób mających coś do opowiedzenia. Zdaję sobie sprawę z Pogaduszek ale uważam osobiście, że na próżno tam tracić czas na DOBRE teksty, gdyż szybko giną tematy w spamie. Składam taką propozycję gdyż dostałem weny na artykuł w którym bym przedstawił myślę ciekawą historię związaną z samym forum więc umieszczanie go z konkretną grą nie ma sensu. Zapraszam do dyskusji!
Pozdrawiam.

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

@Xquartz

Uwielbiam ludzi, którzy nie argumentują swojej opinii, tyle ona wtedy znaczy

@topic

Wróciłem do MPC po dość długiej przerwie, ale nie znalazłem działu Blogi, ktoś może palcem pokazać ślepemu człowiekowi?

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

@Xquartz

Uwielbiam ludzi, którzy nie argumentują swojej opinii, tyle ona wtedy znaczy

@topic

Wróciłem do MPC po dość długiej przerwie, ale nie znalazłem działu Blogi, ktoś może palcem pokazać ślepemu człowiekowi?

Tutaj http://www.mpcforum.pl/blogs/

Blogi nie działają, może są jacyś kreatywni użytkownicy spoza redakcji, tak.

Opublikowano

Od tego masz pogaduszki, jeśli będziesz potrafił prowadzić w temacie dyskusję ( bez spamu ) to temat nie zagnie ;) 

Jestem na NIE

1363095337-U286162.png

Admin Cienia
Opublikowano

Od tego są blogi lub dział pogaduszki, dodatkowo można dołączyć do do grup redakcyjnych.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...