Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lee Sin

Anonir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , szukam  dobrego streamera , you tubera (najlepiej polskiego ) który gra lee sinem na poziomie ponad przeciętnym (najlepiej jungle ale topem czy midem tez nie pogardze )  , z góry dziekuje

Opublikowano

MID - Takefun, Snoower

JUNGLE - Nervarien(choć ostatnio spadek formy)

nerwa nie gra lee sinem w jungli ;p bynajmniej sie nie spotkałem :) 

Opublikowano

wiem że powinienem napisać od razu ale przypomnialo mi się ;) jeszcze fiddlesticks ;) dostałem od rioto gifta do niego na weście a obiecywałem sobie że tym co dostanę - będe grał ;p a za streamy do lee dziękuje , szłyszałem że prawdziwy jungler musi umieć nim grać a ja się własnie przeniosłem z adc do junglii ;) 

Opublikowano

Jeśli chcesz się nauczyć to lepiej wejść na jutjub, i po porstu dużo grać.

prawda jest taka że każdy jest ograniczony w swoim rozumowaniu , mogę zrobić podstawowe żeczy typu kombo qq trinket w r ale to by było na tyle po prostu człowiek jest ograniczony a ludzie na wysokim elo którzy wiedzą wszystko o danaj postaci mogą nast oświecić ? po prostu patrząc na kogoś lepszego ty sam lepiej grasz :) 

Opublikowano

prawda jest taka że każdy jest ograniczony w swoim rozumowaniu , mogę zrobić podstawowe żeczy typu kombo qq trinket w r ale to by było na tyle po prostu człowiek jest ograniczony a ludzie na wysokim elo którzy wiedzą wszystko o danaj postaci mogą nast oświecić ? po prostu patrząc na kogoś lepszego ty sam lepiej grasz :)

Nie ma tak na prawdę dobrego polskiego Lee, jeśli już uważasz, że z video na prawdę się da uczyć zajrzyj za granicę.

*rzeczy

Opublikowano

KonDziSan coś takiego gra lee sinem i streamuje.

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Opublikowano

Lee sin to gowno ktore nic nie znaczy w late game, jest duzo wiecej lepszych junglerow typu j4

@Offtopic

Dobry polski jungler? Odpowiedz jest jedna- dis stream, polecam i pozdrawiam

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Nie ma za dużo polskich stremerów którzy grają często lee pooglądaj na yt jak ludzie tym grają, czasami jankos na azubu stremuje i gra dużo lee

39052_zps71e43729.png

Opublikowano

Gripex ty Lee sinem najlepiej nie gra, zdecydowanie najlepszy Lee Sin swiata: Loulex Gra w h2k, ma nim ponad 2 tysiace gier.Gadalem z nim na chacie( mam dowody) i wiem, ze streama nie zamoerza poki co reaktywowac, ale polecam ogladac jego gierki na op.gg .Od niego rowniez polecam wziac runki i masterki, bo sa najlepsze dostepne w lolu. Aa i pamietaj, drugie maxujesz E :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...