Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z HitBox

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, chciałbym oglądać Live na hitbox i mam taki problem że na Operze oraz Google Chrome mam na tym HitBox ścinki jak cholera.. Przycina tam głosy oraz ogólnie gry. To jest bardzo denerwujące jak to naprawić ?
Dodam że na Internet Explorer wszystko działa jak należy dźwięk się nie ścina oraz wszystko działa płynnie.. Ale zmieniłem to dlatego ponieważ na exploreru nie ma tego paska na hitbox z tym powiększaniem okna zatrzymywaniem filmiku oraz zwiększaniem głosu nie pojawia się ona jak potrzebuję. Na operze i chrome się pojawia ale ten dźwięk i obraz się przycina. Jak temu zaradzić ?..

Opublikowano

Najnowszy Adobe flash. Na explorer działa dobrze niestety nie pojawia się ten pasek narzędzie gdy się najedzie niżej przez co nie da się zwiększać dźwięku dawać na pełny tryb ekranowi itd..
Na chrome i operze da się niestety zacina się ciągle dźwięk i obraz

Komputer:

GTX Qleadtek Winfast 260gtx 896mb 448bit
8 gb ram ddr2
Windows 8 Pro 64 bit
Amd athlom x2 dual core procesor 5000+ 2,60Ghz

Opublikowano

Ale nie rozumiem tego. Na internet explorer który mi bierze po 60% procka działa płynnie a na takim chrome czy opera się zacina biorąc max. 10% procka 25% pamięci ogólnie system oraz karta ledwo działa przy tym ;p Więc to raczej nie wina karty ani procka.

Opublikowano

Któreś z tych rzeczy co podałem za to odpowiada. Zmniejsz rozdzielczość ekranu jeśli możesz i sprawdź czy dobrze działa. Jeśli tak wina k. graficznej.

102uwxd.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...