Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Haki na ems ver.41

Lolcia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak robilem wszystko tak jak mowilem zobacz moj poprzedni post to tam napisalem ze z signal mi cos pisze moze to prrzez to;/

Uczeń
Opublikowano

Mi wykrywa trojana...w Engine i w innych plikach w tym temacie...

www.redtube.com - Miejsce dla ludzi z pasją...

Bede pisał jak mi sie Podoba!

Knight Onilne:179a2ac435897471d96ef5073d72ff15f.1.gif

Opublikowano

wykrywa lecz jest to niegrozne poprostu na czas od uruchamiania engine do logowania wylacz antyvira

co do tego erroru z signal tonie przez to sproboj robic wszystko tak jak napisalem w moim mini-tucie powinno odpalic jak nie to moze sproboj tak

start>uruchom>wpisz C:\WINDOWS\system32\drivers\etc

teraz daj na hosts prawym wlasciwosci []tylko do odczytu (odznacz) otworz notatnikiem hosts wykasuj tamwszystko zapisz teraz zaznacz tylko do odczytu reset kompa i sproboj znowu

Opublikowano

tylko raz uruchamiasz tego signala a errora nie powinno byc ale jak jest to nic nie szkodzi sam go mam i mi dziala

moze robisz cosik zle?

nie uruchamiaj hakow przed wlaczeniem mapla np xDdd

Opublikowano

dobra napisz pokolei step by step co robisz tak jakbys tlumaczyl niedorozwinietemu dziecku o.O

Opublikowano

Systemca11retriever uruchamiam to daje yes i ok potem wpis do rejestru. Wlanczam engine laduje tabelke. Wlanczam maple story nieklikajac na play daje komputerek w engine i maple story co jest na samym dole. Daje play i ywkrywa mi haki:D

Opublikowano

huh no nie wiem a sproboj resa kompa potem odrazu uruchom MLE zaladoj tabelke EMS v41.ct

potem wlacz mapla nie klikaj play komputerek potem przycisk w okienku process watch poczekaj az liczba w () przestanie sie zmieniac 2 razy na linie z maple stroy kliknij play

@edit a wlaczasz cos jeszcze oprocz tego?

Opublikowano

sprubowalem jak mowiles nadal wykrywa niewlancczam napoczatku wlanaczalem dxwnd ale teraz bez tego tez wykrywa wylanczam antywira tylko

Opublikowano

jednak spojrzyj czy jest to 1996xD

moze ktos podmienil linka przy edicie?

wydaje mi sie ze za wczesnie atachujeMLE do mapla sluchaj gdy uruchomisz mapla to u gory MLE powinno byc jakies liteki i cyferki obok nich maplestory.exe(0) jest tak? jesli tak to sproboj pominac komputerek

Opublikowano

a masz settings dobrze ustawione?

89818639mk3.png

89818639mk3.fefe369306.jpg

73695829qb3.png

73695829qb3.be87a29243.jpg

67394568fk5.png

67394568fk5.bceea10271.jpg

88311851sv1.png

88311851sv1.69ab655a4b.jpg

66380532gd2.png

66380532gd2.ca60484868.jpg

76218886rh2.png

76218886rh2.0cb0ca49d4.jpg

zobacz czy tak masz poustawiane

Opublikowano

mi też wykrywa hacki... ustawienia mam dobrze ale nie wiem do czego służy ten cały proces watch ??

robię tak...

1. Włączam Systemca11retriever --> yes --> ok

2. Dodaje wpis do rejestru.

3. Włączam MLE.

4. Dodaje tabelkę EMS v.0.41

5. Uruchamiam maple story euro. (bez klikania play)

6. Naciskam na komputerek i dodaje wybieram maple story europe.

7. Naciskam Proces Watch ale nic się nie dzieje więc zamykam i włączam maple a potem wykrywa mi hacki...

Opublikowano

Jak dodac UA i no breach bo kur*a mam problem i jak je wlonczyc zeby dzialay z gory dzieki

Wiesz co ci powiem głupi skurwysynie ?? Moja mama dobre ciasta robi :]

eMs

rukiazj3.th.png suzumiyaharuhinoyuuutsukh8.th.jpg 12566620050620124711dj7.th.jpg elfenlied17qh6.th.jpg fsn00024pp2.th.jpg

284239619.png

Suzumiya Haruhi No Yuuutsu the best anime of my life !!

Masz Athisa gg ? To sie ciesz bo ja też mam :P

Opublikowano

teraz za każdym razem gdy włączam maple wyskakuje mi gg error 114... na czym on polega ??

@edit

dobra naprawiłem już ten error... teraz jak naciskam PLAY to pojawia mi sie czarny ekran a po 30 sek pokazuje sie okienko ze wykryto hacki... nie mam pojęcia o co chodzi....

Opublikowano

UP@

Ludzie pogodzcie sie z tym ze nie kazdym dziala tez tak mialem pod niektore wersje i prosze o odpowiesz na moje UP UP xP

UA

EIP: 527C85

hrrrrr jak zrobic te jeba*e Ultimate attack czy jak kolwiek sie to zwie

Wiesz co ci powiem głupi skurwysynie ?? Moja mama dobre ciasta robi :]

eMs

rukiazj3.th.png suzumiyaharuhinoyuuutsukh8.th.jpg 12566620050620124711dj7.th.jpg elfenlied17qh6.th.jpg fsn00024pp2.th.jpg

284239619.png

Suzumiya Haruhi No Yuuutsu the best anime of my life !!

Masz Athisa gg ? To sie ciesz bo ja też mam :P

Opublikowano

ditex kliknij CTRL+A

wklej skrypt ktory ci wyslalem na privie kliknij file i daj attach to current cheat tabel

poajwi ci sie w CT

MEROM

jak klikniesz komputerek to kliknij pasek z maple story i nizej nacisnij przycisk OK

SLONECZKO

nie UA nie jest ab..... zalezy jak sie uzywa i jaka wersje

pozatym nie wiem nawet co to jest AA moze mnie uswiadomisz? jak narazie to AA kojarz tylko z bateriami malymi paluszkami

@ EDIT

nie zaznacza sie hakow bo nie ma CRC Bypass musisz robic tak jak napisalem w poradniku czyli change reg i np ZF[X][]

@ CO ROBI "KOMPUTEREK"

komputerek wybiera process z aktualnie dzialajacych aplikacji windows/uzytkownika

bez wybrania procesu MLE nie bedize wiedzial CO musi zmienic I GDZIE

to tak jakbys musial zmienic nazwe jednego z 200 folderow ale nie bedizesz wiedial ktorego i na jaka!

gdy juz podlaczysz MLE do wybranego procesu zmienia sie "Memory View" i debugery dzieki czemu gdy zmienimy Register przy Gdmod na ZF[X][] moonlight wie gdize i co ma zmienic jak ze adres memory viewa do edycji zostal zapisany w skrypcie/pointerze danego haka

Opublikowano

ua = ab w wiekszosci wersji, prywatna jest ale na 100% jej nie masz^^ tylko ona nie banuuje. a aaa to w tym sensie ze sobie przypomnialem^^ xD pozatym jaka roznice ma jak sie jej uzywa? troche nie wiem o co ci chodzi w tym momencie, bo jak uzywasz to stoisz chyba nie ma roznicy jak stoisz? -_-

Opublikowano

ua=ab tak to prawda z tym ze dalem dittexoviprivate wersje po znajomosci i co ci do tego nie wtracaje sie w nie swoje sprawy kolego

ua sprawia ze mzoesz atakowac wiecej niz 100atk

po 100-u trzeba sie ruszyc inaczej postac nie zadaje obrazen

a z ua mozesz atakowac do woli

1 slowem przydatne podczas bottingu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...