Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mało fps mimo dobrego sprzętu :)

fixx12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam taki dylemat..
Ponieważ nie interesuje mnie czy mam 100 fps czy 60 lecz napotkał mnie jeden mankament.

Miałem kartę graficzną gtx550ti od palita i csgo śmigał mi bez problemu na stałych 60 (włączona synchro) udało mi się odziwo sprzedać tą kartę za prawie cenę nowowści i dołożyłem troszeczkę i kupiłem kartę r7 260x od sapphire (wersja 2gb) i teraz nie dość ,że nie mam 60fps to nie są stałe.

Zauważyłem ,że nie ważne czy mam ustawienia minimalne czy maxymalne to i tak nie mam stałych 60 tylko ciągle te same w granicach 50fps (powyżej lub poniżej).
Jak zaradzić temu problemowi? Próbowałem różnych configów i nic.

Mój komputer.
Procesor - FX6100
Karta - R7 260x
Ram - 8GB (1333mhz)
Zasilacz - Deus G1 500W.
Płyta - Asus M5A78L-M LX V2
Dysk - 500GB WD (chyba)

Opublikowano

Być może musisz zmienić ustawienia karty graficznej. Zazwyczaj wszystkie karty są nastawione na jakość , musisz zmienić to na wydajność :)

Sprawdź aktualizacje

Opublikowano

Dzisiaj grałem to jest spoko po 90 stałych zobaczymy jak będzie później. Instalowałem sterowniki nie jestem aż taki zielony.. po prostu nie wiem czym to jest spowodowane :) w bf3 mam lajtowo stałe 60.

Opublikowano

Ja na gtx260 mam 90-120fpsów(na serwach 32/64, na rankedach po 120-180), więc jeśli mówisz 90 stałych to coś jest nie tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...