Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki tryb?

Jaki tryb  

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki tryb najlepiej zrobić?

• Sky_block
      2
    • PvP - autorskie tryby TntPvP itd.
      1
    • Sv+Gildie
      5
    • Jakiś autorsko wymyślony
      6
    • Inny (którego nie wymieniłem wyżej) NAPISZ W POŚCIE JAKI!
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W końcu dojrzałem do zrobienia serwera minecraft. Wiem że wiele moich serwerów to tak zwane ,,nie wypały'' ale tego nie porzucę i na pewno ukończę projekt tylko nie wiem na jaki tryb mam się zdecydować bo do każdego mam pomysł. Wybierzcie wy, jaki tryb najbardziej by wam odpowiadał.

PS. Posty typu ,, Kolejny twój serw który nie wypali! '' będę zgłaszał jako spam

Opublikowano

Moje pytanie:

Co możesz mi dać jako gracza?

Tu nie widzę żadnych nowości. To wszystko było. Daj coś oryginalnego, autorskiego.   ­

4462514400953061278225.png

Opublikowano

Jeżeli nie dasz rady wymyśleć autorskiego pomysłu to polecam WojnyGildii. W miarę gdy na serwer będzie przybywać graczy np. 200 to wtedy możesz zrobić tzn. Network

MCWG.eu

Opublikowano

Tylko to co autorskie np nwm tntpvp nwm coś autorskiego,napewno nie żadne surfifale i inne gówniane serwery

Opublikowano

Pewnie wiesz ale najlepsze są autorskie ponieważ ludzie szukają czegoś nowego, lepszego i ciekawego, bo jeśli ludzie np: dodają jakieś gadżety do starego trybu i też jest ciekawe lecz szybko się nudzi, a jak będzie nowy to jak się znudzi to można dodać nowości do tego - dodatki, inne :P

531001454960877632167.png

Opublikowano

@overgeming @1361622928-U485574.pngRuffix @1361622928-U485574.pngSiv3ens @XeNo16 @kondziu98 a może w powrócić do porzuconego projektu AntSerwera? Tu macie linka http://www.mpcforum.pl/topic/1271779-pytanie-co-sadzisz-o-serwerze/

Pomysł nie jest zły.

Lecz sądzę że może się znudzić szybko, chyba że bardziej by się to przemyślało i dopracowało.

Można też dodać do tego jakieś topi typu kto najwięcej zebrał w ciągu 1 dnia/tygodnia/miesiąca. Ale to tylko mój pomysł

531001454960877632167.png

Opublikowano

Osobiście chciałbym zobaczyć Sky blocka w twoim wydaniu. 

Ostatnimi czasy bardzo mi się spodobały takie serwery ;)

Z tego co wiem to coraz więcej osób na takich gra :)

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Ja na Twoim miejscu nie robiłbym kolejnego serwera, których jest 647285, tylko jakiegoś Prisona czy inny tryb, który jest zapomniany w Polsce.

tenor.gif

Opublikowano

Pomysł nie jest zły.

Lecz sądzę że może się znudzić szybko, chyba że bardziej by się to przemyślało i dopracowało.

Można też dodać do tego jakieś topi typu kto najwięcej zebrał w ciągu 1 dnia/tygodnia/miesiąca. Ale to tylko mój pomysł

Pomyślę nad tym, jęli macie jeszcze jakieś propozycję to piszcie

Osobiście chciałbym zobaczyć Sky blocka w twoim wydaniu. 

Ostatnimi czasy bardzo mi się spodobały takie serwery ;)

Z tego co wiem to coraz więcej osób na takich gra :)

Sky-block? Hmmm no nie wiem, chyba spróbuję z AntSerwerem

PS. AntSerw będzie połączeniem trybów takich jak:

Hardcore

Survival

Prison

Fun

Ekonomiczny

PvP

Wszystko mam przemyślane wszystko zacznę po feriach (ponieważ w mnie nie będzie) i mam nadzieję że (pomimo wielu pracy, które mogą potrwać kilka miesięcy ) stworzę z*******y serwer

Piszcze jeszcze pomysły!

Opublikowano

Zrób SkyBlock, tylko żeby było autorski pomysł !  Własne wyspy, dni wojny (Wojny między wojskami)! Sam bym grał !:D 

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Zrób SkyBlock, tylko żeby było autorski pomysł !  Własne wyspy, dni wojny (Wojny między wojskami)! Sam bym grał ! :D 

Moim zdaniem najlepszy tryb to jakiś Easy Drop + Gildie ... Tyle w temacie  ;)

Nie chce już znać opinii na temat ,,Jaki serwer zrobić''! Proszę teraz o jakieś propozycję co bym mógł dodać na AntSerw, jaki drop itd.

Opublikowano

Co do Twoich przemyslen, wydaje mi sie, ze to troche bez sensu. Skoro nie wierzysz, ze serwer wypali, to po co sie bierzesz za jakikolwiek projekt. Wydaje mi sie, ze powinienes zrobic wolniej, dokladniej ten tryb Ant. To jednak cos nowego i ma wieksze szanse, ze wypali. Co do skyblokow to nie gralem nigdy, bo na zadnym serwerze nie wiem jak przebiega rozgrywka, wchodze na serwer i nie wiem co mam ze soba zrobic. Przykladowo fb wchodze na 1 serwer i jedno wielkie go*no, wchodze na inny i wszystko jest tak zrobione ze wiem co mam ze soba zrobic. Ze skyblockami u mnie bywa tak, ze jeszcze nigdy nie wiedzialem co mam robic :D. Szczerze to dla mnie skyblock nie jest potrzebny, ale to juz co kto lubi.

39740

http://www.mclista.pl/39740

Daj diamencika ;)

Opublikowano

Co do Twoich przemyslen, wydaje mi sie, ze to troche bez sensu. Skoro nie wierzysz, ze serwer wypali, to po co sie bierzesz za jakikolwiek projekt. Wydaje mi sie, ze powinienes zrobic wolniej, dokladniej ten tryb Ant. To jednak cos nowego i ma wieksze szanse, ze wypali. Co do skyblokow to nie gralem nigdy, bo na zadnym serwerze nie wiem jak przebiega rozgrywka, wchodze na serwer i nie wiem co mam ze soba zrobic. Przykladowo fb wchodze na 1 serwer i jedno wielkie go*no, wchodze na inny i wszystko jest tak zrobione ze wiem co mam ze soba zrobic. Ze skyblockami u mnie bywa tak, ze jeszcze nigdy nie wiedzialem co mam robic :D. Szczerze to dla mnie skyblock nie jest potrzebny, ale to juz co kto lubi.

@KeVin000 Okey pójdę za twoją radą! Jeśli chcesz pomóc zapraszam na PW. Szukam też budowniczych techników i Administracji która chciała by pomóc przy tym projekcie

W tym temacie będą się również pojawiać ss i informacje jak idą prace na serwerze, więc prosiłbym zmienić nazwę tematu na [Pytanie] AntSerw 

@iVenoom

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...