Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS4/Xbox One/Pc co wybrać?

Gość 35000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początek napisz nam co chcesz na tym sprzęcie robić i za ile planujesz go zmienić, będzie łatwiej.

Ja komputera używam obecnie jedynie do pracy.

f.png

Opublikowano

PS4 nie sadze ze się opłaca :P <TZN. dodatkowe wydatki w PSN jeśli chcesz grac online>

PC no może być starczy na dłużej tu za darmo możesz grac

Xbox ehhh szybko się psuja :D

Ja bym ci polecił PC chyba najsensowniejszy wybór możesz składaka kupić taniej i jeśli masz pojecie minimalne to części kupywać lepsze :D

Opublikowano

Jeśli tylko do gier to PS4 jest najlepszym wyborem. PC za 1500 zł się nie opłaca.

1583214294267341314985.png

by

Ziółko.

Opublikowano

Właśnie wiem że do wymagających gierek lepsze by było ps4 tylko sęk w tym że jestem przyzwyczajony do pc i lubię sobie popykać w gta sa, cs go i metina heh

Opublikowano

tylko sęk w tym że jestem przyzwyczajony do pc i lubię sobie popykać w gta sa, cs go i metina heh

No to chyba sam sobie odpowiedziałeś na pytanie :)

Udaj się teraz do działu komputerów i poproś chłopaków o pomoc przy składaniu zestawu.

f.png

Opublikowano

Przestańcie pisał głupoty o grach za ponad 200zł i tylko 30fps na konsole. Takie ceny to tylko w jakiś marketach, w internecie gry są dużo tańsze... w dodatku przecież nie trzeba kupować nowych.

http://uk.ign.com/wikis/xbox-one/PS4_vs._Xbox_One_Native_Resolutions_and_Framerates

Za 1500zł nie złożysz maszyny, która będzie Ci służyć przez lata. Jednak jeśli chcesz grać w takiej gry jak Meitn, to lepiej sobie kup komputer.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

1500 zł to już wolałabym kupić konsolę. Zawsze można ją przerobić i kupować gry po 10 zł. Ale nawet jeśli jej nie przerobisz to i tak w internecie tanio kupisz gry - tym bardziej, że teraz chyba dopiero się zacznie robienie gier typu ''smite'' na konsole. Ja osobiście mam xbox one i chyba nie chciałabym go zmieniać na ps4. :)

Opublikowano

Nie no myśle że 2000 bym na pc nie pożałował ale skoro twieerdzicie że ps4 się bardziej opłaca to kupię chyba ps4

Opublikowano

Wez ps4, jezeli bylby to komputer za 3000zl to moglby konkurowac ale 1500zl? Za tyle kasy gry beda o wiele gorsze i na konsoli sa ciekawsze exclusivy, xboxa skreslilem od razu bo slabszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...