Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zychol1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najważniejsze Informacje

Start Serwera: środa (2015-01-30) godz. 17:00

Strona Serwera: PlotMc.pl

Typ Serwera: EasyHc (bez banów)

Ip TeamSpeaka: Plotmc.pl

Ip Serwera: Plotmc.pl

Jeżeli chcesz pomóc w rozwoju serwera weź udział już w najbliższej rekrutacji która odbędzie się już w dzień startu o 19:00

Live z serwera odbędzie się pod : www.twitch.tv/zychol123

post-932663-0-77255000-1422374362_thumb.png

Opublikowano

Uzywacie mojego skryptu (co prawda edytowany) proszę o dodanie mnie do stopki. Lamiecie prawa autorskie a jako serwer będzie mi łatwo zablokować stronę.

Wasza strona:

Plotmc.pl

Dowód że to moja:

gildiebygredier.esy.es

Edit

A jeżeli kupiliscie to od tej pseudo firmy co jest w stopce to sprzedali wam mój kod i polowe mojego stylu

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

@gredier wiem pisałem do tego typa co to robił i faktycznie php bodajrze jest skopiowane od ciebie, nawet tam jest napisane że autor to gredier bez sensu on to zrobił, ja do niego napiszę i mu to wszystko powiem, ale po za tym on pisał tylko na podstawie twojego tylko 2 podstrony resztę napisał mi mów prywatny programista (Wilczu). więc postaram się do niego napisać ale mi nie odpisuje.

Opublikowano

@zychol1

Przecież to jest pseudo "programista" jeżeli chcesz mozesz mi przesłać jedną funkcje od pokazywania gildii lub config a ja dam mój i sobie porownasz.

//edit

Zależy mi na kawałku kodu bym mógł zgłosić tą jego pseudo firmę o kradzież kodu.

Opublikowano

@gredier [][][][][][][][][][][][] Design and Coding Copyright by Gredier [][][][][][][][][][][][]

Skrypt jest darmowy. Nie pozwalam udostępniać go bez mojej wiedzy. Zabraniam kasować stopkę z autorem uszanuj moją prace!

//// INSTALACJA \\\\

pluginu funnyguilds.jar:

wejdź do folderu funnyguilds i odpal jego config. Znajdź tam linijki i uzupełnij je tak:

# Typ zapisu danych
# Flat - Lokalne pliki
# MySQL - baza danych 
data-type:
  flat: false
  mysql: true
# Dane wymagane do polaczenia z baza
mysql:
  hostname: localhost
  port: 3306
  database: funnyguilds
  user: twoja_nazwa_uzytkownika
  password: haslo_do_uzytkownika_bazy_danych

potem w moim skrypcie uzupełnij tak samo w folderze config/config.php znajdziesz tam wszystkie dostępne ustawienia! Dzięki za docenienie poświęconego czasu!
Mam nadzieję, że Ci się przyda skrypt i będziesz z niego zadowolony :) Podsyłaj swoje pomysły!

UWAGA! UWAGA! UWAGA! 
PRZED WŁĄCZENIEM STRONY WŁĄCZ NAJPIERW SERWER I UPEWNIJ SIĘ ŻE PLUGIN
 WYGENEROWAŁ CI TABELE W BAZIE DANYCH!! INACZEJ SKRYPT NIE ZADZIAŁA!

@gredier a mogę go usunąć i ciebie dodać ?

Opublikowano

@zychol1 po prostu dopisz & coding by gredier

Ja się już zajme tym pseudo "programista"

Dziękuje za wyrozumiałość z twojej strony oraz za dostarczenie dowodu, że to jest mój skrypt.

Opublikowano

A jak według ciebie piszę sę "Stołniarka" po za tym uwierz nie tak łatwo jest zrobić forum, jak taki jesteś profesjonalny to podeślij mi przetłumaczone i zrobione forum pod minecrafta ...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

@zychol1

Zrobiłem ci forum w niecałe 10 m. Było dobre. Ale twoje chamstwo skłoniło mnie do jego skasowania.

Prosze o skasowanie tematu serwer juz nie istnieje.

Pomogłem ?

Daj like :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...