Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DragonSoul Seazon 6 Episode 3 Exp:800x Drop:25%

dragonir

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

podczas wielu prób założenia konta mam ochote wywalic to i owo przez okno..

kod weryfikacyjny podany niby błędnie..

a raczej nie możliwe żebym go błędnie podał 10 razy pod rząd... -_-''

Opublikowano

podczas wielu prób założenia konta mam ochote wywalic to i owo przez okno..

kod weryfikacyjny podany niby błędnie..

a raczej nie możliwe żebym go błędnie podał 10 razy pod rząd... -_-''

Potwierdzam. Nie mogłem założyć konta - wielokrotnie zgłaszało błąd weryfikacji kodu. Po upływie ok. 30 minut założyłem konto - to chyba wina strony serwera. Jeżeli nie wchodzi kod to trzeba  próbować w innym terminie, chyba że Admin się z tym upora. :P

Opublikowano

Poprawiłem rejestracje ale ja nie miałem problemów z założeniem konta... 3 konta zalozylem i kazde Thank you, test3. Your registration is now complete.!

Nowicjusz
Opublikowano

dobra atmosfera , administracja sie interesuje serwem , eventy czesto i przyjemnie sie gra

pozdrawiam Baltazar

Opublikowano

wiec zapraszajcie znajomych którzy chcą graćw mu i pomogą w wyłapywaniu bugów i do tego nie będą mieli problemu z tym żeby napisac na forum co jest nie tak..

bo owszem słychac podczas gry narzekanie na błędy.. ale żeby ktośnapisał na forum że jest to i to zle..  to chetnych nie ma..

Opublikowano

wiec zapraszajcie znajomych którzy chcą graćw mu i pomogą w wyłapywaniu bugów i do tego nie będą mieli problemu z tym żeby napisac na forum co jest nie tak..

bo owszem słychac podczas gry narzekanie na błędy.. ale żeby ktośnapisał na forum że jest to i to zle..  to chetnych nie ma..

moim zdaniem dobrym pomyslem byloby pociagniecie jeszcze chwile edycji wlasnie,dla znalezienia bledow i dopracowaniu  wszystkiego na ostatni guzik. a nastepnie puszczenie nowej edycji ;)

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...