Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nx

wiepout

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy na co:

Bronie są bez ograniczeń lv i często zmodyfikowane.

Jak kupisz Vipera i m32 to bd cie kickać z roomu.

Są postacie za które dostajesz 50k Gp i mają inny wygląd+ kamizelka

Przedmioty częstą są lepsze od tych za gp.

Więc jak uważasz

Opublikowano

wg mnie to warto kupić ale nie na broń, postać czy co tam innego. ale na EXP i GP pass - zwiększa expa i GP o 40%

Opublikowano

a moim zdaniem tylko jak kupujesz Prenament- na stałe. Można se tak fajnie wyobrazić wolfa+QBR albo REC7 :D

Lenart po co? przecież często są eventy z tym

Opublikowano

najlepiej kupic ta skrzynke co wygrywasz kase tylko musiz miec z 20k nx zeby cos miec gp :D

488008.jpg

666666_1111_99999999

666______111_999__999

666______111_999__999

6666666__111_99999999

666__666_111______999

666__666_111______999

Rey Mysterio!!

DAJ MINUSA (-) BO JAK NIE... ??

Opublikowano

a moim zdaniem tylko jak kupujesz Prenament- na stałe. Można se tak fajnie wyobrazić wolfa+QBR albo REC7 :D

Lenart po co? przecież często są eventy z tym

hmmm może po to, że nie każdy może grać w godzinach eventowych. ja mam czas praktycznie po szkole z godzinke max dwie, potem dopiero o 21-22 mogę sobie pograć. wiec dla mnie to najlepsze rozwiązanie i nikt nie pisze "nx noob" a permamenty są drogie. zresztą jak ktoś gra długo to wbije szybko range na te bronie. i nie musi płacić kosmicznej kwoty w PLN

Opublikowano

W ogóle nie polecam wszelkich skrzynek z gp lub exp pass - całkowita strata pieniędzy

Najlepiej zbieraj NX na broń premeted, ja tak robię

Czarnych skrzynek też nie polecam - baardzo rzadko wyleci broń na premetad, a inne rzeczy choć dobre to najczęściej na 1 dzień

Jeżeli masz wysoką rangę to kup specjaliste za NX i bronie dla niego za gp, jeżeli nie to także nie polecam, bo kilka tygodni speca z full eq to już jest broń na premeted

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

dla mnie jest to glupota wydawac pieniądze na nx. jak ktos jest dpobry to poradzi sobie bez nx .

a jezeli mialbym je na cos przeznaczyc to kupil bym postac vipera + te pola co się rozbija zeby uzdrawialy i miniguna - na fireteam ;d

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

dla mnie jest to glupota wydawac pieniądze na nx. jak ktos jest dpobry to poradzi sobie bez nx .

a jezeli mialbym je na cos przeznaczyc to kupil bym postac vipera + te pola co się rozbija zeby uzdrawialy i miniguna - na fireteam ;d

te pola to "first aid kit" czyli apteczka pierwszej pomocy...

Opublikowano

muj koleha ma takiego kolege xD co juz pracuje i mieszka u rodzinów prosi szefa zeby nie wpłacal mu pensi na konto czy jak tak tylko kaze mu kupowac nx troche zal na jego miejscu nx przeznaczal bym kwote 50 zl mies ale niech sobie robji jak che wie ze ma juz 2 bronir na prenament

sygnaturatooshort22.png

Zbieram ------

Opublikowano

muj koleha ma takiego kolege xD co juz pracuje i mieszka u rodzinów prosi szefa zeby nie wpłacal mu pensi na konto czy jak tak tylko kaze mu kupowac nx troche zal na jego miejscu nx przeznaczal bym kwote 50 zl mies ale niech sobie robji jak che wie ze ma juz 2 bronir na prenament

Niezła ortografia . Bez nx nie da się grać na wyzszych levelach nie mamy szans ze szwabami którzy kupują non-stop nx-y ... 

42772302458035487749.png

Opublikowano

zależy co kupisz jak kupisz za dobre bronie to bedom cie kickać bo bedziesz za dobry wiec lepirj kupic mniej i kupić troche słabsze bronie :D

Click It Or DIE

Opublikowano

taaa kanonier44 wiesz jaki minigun ma odrzut? chociaż na vip hacku z ghb albo ga na no recoli to by była kosa ;D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...