Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obstawiłem wczoraj na titan vs x6tence i wygrałem ( w prawdzie mało obstawiłem bo 1.13$ po prostu przeczuwałem ciężki mecz ) miałem wygrać 0.13$ ale dostałem 2 naklejki i to w dodatku naklejone na mojego skina. To normalne? Wartość broni wzrosła tylko o 0.02$.

784091427630431250239.png

Opublikowano

Ja postawiłem p2000 pulse z naklejką i nitro czyste i zamiast na p2000 to na m4 miałem naklejkę to raczej tak ;)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Dziwna sprawa. Niby parę groszy ale jednak jest to coś nie fajnego ;)

Dopiero zaczynam w obstawianiu więc każdy grosz się liczy. Portfel steam pewnie doładuje sobie w następnym tygodniu więc wtedy będę miał klucze do obstawiania.­

784091427630431250239.png

Opublikowano

Jak masz bardzo mala wygrana to boty czesto nie dadza Ci nagrody, a naklejki na broniach masz dlatego, poniewaz bot nie zwracaj Ci dokladnie tego samego itemu tylko ten sam typ (np dales ak47 jaguar FT to dostajesz ak47 jaguar FT tyle, ze poprzedni wlasciciel broni moze sie zmienic) Dlatego nie warto stawiac skinow podpisanych lub z jakas naklejka na ktorej Ci zalezy.

Opublikowano

Boty nigdy nie zwracają tego samego itemu, więc lepiej wypatrywać coś z naklejkami przy odbiorze.

3adb6317fc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...