Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak dodać atla v2 do pierścionka tp?

Mentalism

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie zrobisz tego, musiałbyś mieć dostęp do maszyny serwera i w queście to zmienić a zapewne nie masz. :P

Jednakże niektóre hacki mają możliwość teleportacji na dane kordy/mapy więc może tym dasz radę coś zdziałać.

Opublikowano

Nie zrobisz tego, musiałbyś mieć dostęp do maszyny serwera i w queście to zmienić a zapewne nie masz. :P

Jednakże niektóre hacki mają możliwość teleportacji na dane kordy/mapy więc może tym dasz radę coś zdziałać.

Ale chodzi o to, że na normalnym pierścionku to jest, a na tym na modzie już niestety nie :(.

Opublikowano

Pobierz nowszą wersję moda

Nie ma.

To jest quest w plikach serwerowych tego nie zmienisz ;p

Ale chodzi o to, że na zwykłym pierścionku ona jest. Tylko, że na modzie właśnie zamiast pierścionka jest książeczka, z mapkami tylko do red lasu ;/

Opublikowano

Napisz co to za serwer, bo na razie obstawiam Pandorę lub inny podobny.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Próbowałeś tego:

http://zapodaj.net/b57356c8d7202.png.html

Żeby widzieć ikonkę pierścienia zamiast księgi musisz skopiować z czystego klienta Pandory z folderu pack te dwa pliki: icon.epk i icon.eix, następnie wkleić je do folderu pack klienta z modem.

Jeśli jakimś cudem nie masz możliwości przejścia dalej w pierścieniu tak jak pokazałem na ss, to zostaje ci jedynie teleportowanie na AV2 na czystym kliencie potem dopiero potem na modzie.

@edit: Mój błąd, na pierwszym obrazku musisz użyć "Dalej" co jest na samym dole po Jinno M2, a nie tak jak zaznaczyłem po prawej stronie.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Nad czym tu się zastanawiać? Tylko ten kto ma dostęp do maszyny może dodać atlantyde do pierściena tp.

Ale nie rozumiesz ;/. ON JEST DODANY NORMALNIE tylko na modzie nie ma innych opcji, jak na zwykłym cliencie są trzy zakładki z "dalej" to na modzie jest tylko jedna.

2x up, loool, ale ze mnie debil jest. Nie zauważyłem tego nigdy. Dzięki wielkie! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...