Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy interface?

Użytkowniczka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak już niektórzy wiedzą (lub nie) - na publicznych serwerach testowych smite pojawił się nowy interface! 

Poniżej screen: 

g5ols3.jpg

Co o nim myślicie? Nie uważacie, że stracił nieco ten klimat ''smajtowski''? 

Opublikowano

Tragedia mam nadzieję że nie wprowadzą

Myślę, że skoro został wgrany na publiczne serwery testowe to raczej będzie również wgrany do normalnych serwerów. Nie miałoby sensu robienie innych interfejsów. :D

Co do tragedii - zgadzam się, porażka. Ciężko się połapać. 

Opublikowano

Rzeczywiście stracił ten klimat "smajtowski" chociaż jeśli został wgrany na publicznym serwerze to możliwe że zanim wgrają to do patcha to coś zmienią może minimalnie ale zawsze coś :P + mogą zawsze coś dodać w następnych patach 

Mi się tam w połowię podoba 

Ciężko się połapać. 

Wątpię jak tak patrze to wydaję się to bardzo łatwe :P 

ogl to nie  wygląda elegancko ale daję rade :D

fKGsn2A.png Ada <3
Opublikowano

Ten wygląd bardziej pasuje mi do smite na xbox, niż na pc.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

na 90% będzie na konsole a nie na PC :)

widać po ikonkach itd

Na PC będzie na 99% bo jest na PTS

­

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

Wygląd okropny - bardziej pasujący pod gre z robotami a nie smite :/ mam nadzieje że nie wprowadzą chociaż ten górny pasek z "Zagraj" itp to całkiem ciekawy - lekko przerobić pod Smite i będzie fajny ;) 

Opublikowano

Wygląd okropny - bardziej pasujący pod gre z robotami a nie smite :/ mam nadzieje że nie wprowadzą chociaż ten górny pasek z "Zagraj" itp to całkiem ciekawy - lekko przerobić pod Smite i będzie fajny ;)

Jeżeli chodzi o grę z robotami to Global Agenda jest fajną gierką twórców tych samych co Smite i jest spoko tylko brak ludzi z polski grałem w nią z rok przed wydaniem bety smite i polecam ;) 

(Gui wydaję mi się podobne..)

­

Szukam pracy­

Opublikowano

Jeżeli chodzi o grę z robotami to Global Agenda jest fajną gierką twórców tych samych co Smite i jest spoko tylko brak ludzi z polski grałem w nią z rok przed wydaniem bety smite i polecam ;)

(Gui wydaję mi się podobne..)

­

Właśnie o tą gre mi chodziło - tylko nie pamietałem nazwy i wygląd pasuje idealnie pod tamtą gre :) 

Swoją drogą , czemu Hi-Rez nie skupi się jedynie na Smite'cie? .. a nie robi jakieś "poboczne" gry .. 

Opublikowano

Smite jest ich trzecią (nawet czwartą) grą, niby dlaczego ma się skupiać tylko na Smite? Po za tym myślisz, że w pozostałych grach cuda się dzieją co dzień jest patch?

Szukam pracy­

Opublikowano

Mi się podoba interface wygląda teraz prościej a nie jak teraz 50% graczy nie wie gdzie jest np sklep ale mogli zrobić z poprzedniej a nie całkiem nowej ;)

Opublikowano

Mi się podoba interface wygląda teraz prościej a nie jak teraz 50% graczy nie wie gdzie jest np sklep ale mogli zrobić z poprzedniej a nie całkiem nowej ;)

Tutaj raczej głównie chodzi o to by został zachowany klimat Smite'a a nie o to czy jest nie wyraźne. 

Opublikowano

Tutaj raczej głównie chodzi o to by został zachowany klimat Smite'a a nie o to czy jest nie wyraźne.

Prawda poprzedni był o niebo lepszy a to jest takie trochę dziwne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...